San40S 11.03.2019 23:17 пишет: Хоч я вже звик дивитись на англ, проте російською теж гуд. Альтернативи, то є карашо
А чим Ace Stream дивитесь? На Андроїд знаю, а на інших гаджетах? Kodi, можна якось подружити? Mac? iOs?
На маках - хз, нема. А на Винде и Андроиде - главное, чтобы движок AceStream был запущен в системе. Вроде гуглится вариант AceStream + iOs - но не могу проверить.
Нагадаю, що сьогодні гонка о 15:00 за київским часом
Сьогоднішня гонка історична тим, що можливо вже сьогодні, Жоан Мір, достроково приведе Сузукі до перемоги в чемпіонаті. Побажаю йому вдачі та рівної гонки
San40S 15.11.2020 14:06 пишет: Сьогоднішня гонка історична тим, що можливо вже сьогодні, Жоан Мір, достроково приведе Сузукі до перемоги в чемпіонаті. Побажаю йому вдачі та рівної гонки
Так і сталось Райдер, який виграв лише одну гонку в цьому сезоні - став чемпіоном 2020 Із 13 гонок в сезоні: лише одна перемога, лише 7 подіумуів, 2 рази не доїхав до фінішу. А всеодно чемпіон. Цього року, взагалі, було багато сюрпризів, під час гонок і, дякуючи цим "сюрпризам", сезон був цікавим та інтируючим
Це перше чемпіонство Suzuki, за останні 20 років. Жоан Мір, ставши чемпіоном MotoGp 2020, зробив чудовий подарунок команді Suzuki, на честь 100 років бренду
так, Сузукі цього роки вистрілили дуже потужно, заберуть всі можливі кубки а можливо ще й віце-чемпіонство на додачу
Мір, як на мене, дуже приємний і спокійний пілот, без пафосу. В одному з останніх інтерв'ю на питання чи відчуває він тиск і напругу: "Real pressure is trying to put food on the table". Тобто що в поточній ситуації у світі справді багато людей відчувають тиск і напругу, а він просто робить свою роботу і взагалі в нього все чудово
shcherb 16.11.2020 13:41 пишет: Мір, як на мене, дуже приємний і спокійний пілот, без пафосу.
Є таке, особливо згадуючи молодого Лоренцо
Що мені в ньому подобається, те що він досить технічно і без зайвого ризику для себе та оточуючих, робив обгони. Згадати, того ж Андре Іянона, чи Зарко - що не обгін, то хтось у гравії
Ну що ж... меньше двох тижнів до першої гонки сезону:
28 MAR 20:00 (за київським часом) 1 - Barwa Grand Prix of Qatar (Losail International Circuit), QATAR.
В цьому році, багато змін, навіть дуже багато: - зміни в командах; - нова команда (SKY VR46 Avintia Team); - старший Маркез, кажись, повертається на трек; - чи захистить Joan Mir титул 2020... - чи "покарає" Доктор заводську Ямаху? Чи, таки, на пенсію? Загалом, сезон має бути цікавим.
п.с. я тут дізнався, що Luca Marini - рідний брат (по матері) вєлікого і магучого Россі п.с.2. нагадайте, що Дові не поділив з Дукаті, що його "попросили"? І, цікаво, що його ніхто не забрав. А він, все-таки, четвертий в чемпіонаті