Цікава штука,тільки не зрозуміло чи вона будь який тип автокрісла закріпить,наскільки розумію це кріплення дублює нижній обхват штатного ременя авто на мертво фіксуючи крісло чи бустер?
в мене крісло розкладається на верхню і нижню частину, нижня і є власне бустер з підлікотниками, там внизу є петлі, через які продівається ремінь ізофікс, фіксується надійно... в такому вигляді мала може висидіти до години, далі починає колбаситися, і зрештою лягає на заднє сидіння, а бустер ми зкидаємо вниз, зверху жінка ставить дорожню сумку, накриває це все плєдом, і вуаля - спальне місце, падати нема куди, дверка закладена подушкою, жінка слідкує, щоб мала займала максимально безпечну позицію... це я описую дальні подорожі, по місту, ясно, їздить пристібнута, іноді навіть в кріслі, а не бустері... спала в кріслі тільки в нульовці, ДО РОКУ, потім - все, тільки лежачи...
наскільки я зрозумів цей ремінь підійде лише до тих девайсів які мають спеціальні петлі під такий ремінь?Просте крісло без бази яке кріпиться штатним ремінем і не має петель під цей додатковий ремінь закріпити не вдасться?
Напевно що буду брати два в одному крісло з з"ємною спинкою що трансформується у бустер + ремінь під ізофікс кріплення щоб не совгалося по сідушці,щось типу цього
От тільки не ясно куди там просунути ремінь ізофікс