На мою думку, це нормлаьна поведінка єврозими на такому покритті, в таких дорожніх умовах. Якщо на обледенілі схили хочеться їздити - тоді вже треба дивитися на щось інше, можливо шип навіть. А для міста і траси для теперішніх погодніх умов - ця шина абсолютно прийнятна.
Все абсолютно логічно! фактори поведінки: - підйом; - лід; - задній привід; - зупинка на підйомі.
Після того, як БМВ відкотилось назад - він виїхав з першого разу. Нормальна поведінка нешипованої шини типу єврозима. В цій ситуації і арктичній шині було б важко, бо не слід зупиняти автомобіль на обледенілому схилі. Ну а так звані "липучки" липнуть до льоду тільки в уяві шинних маркетологів і піарників!
Так чого б не купити Michelin X-Ice 3. Виробник той же, ціна на пару десятків гривень вища, а вже справжня зима (у мене другу зиму їздить - не жаліюся).
Так чого б не купити Michelin X-Ice 3. Виробник той же, ціна на пару десятків гривень вища, а вже справжня зима (у мене другу зиму їздить - не жаліюся).
Я вот вообще другой резины, кроме Michelin стараюсь не использовать, отъездил и на нескольких альпинах и на X-ice и особой разницы вообще не заметил
Не BMW и Alpin A4. Если на скользкой горке уже остановился - вероятность поехать без откатывания назад 5%. Буду менять на следующий сезон на что-то более злое. А так отличная резина, когда сухо, мокро и немного снежно.
Новый Nexen winguard spike на октавии заезжает туда, где alpin4 шлифует.