Re: toyota rav4 2016 2.2 diesel или Subaru Forester 2.5.
[Re: Mookker] 18 апреля 2016 в 11:40
Mookker 18.04.2016 11:37 пишет:
Буба_Касторский 18.04.2016 11:35 пишет:
Mookker 18.04.2016 10:43 пишет:
В ответ на: ...
а какие пробеги? Зачем дизель? Там вроде 2.5 хороший
турбина, турбина, она родная всему винной
подождать тигуан?
неееее, я VW хорошо знаю, выберешь себе авто по своей цене, а там нет того и того, хочется...и начинаешь до заказывать, а потом - опа, а уже и не Тигуан, а БМВ Х5 в базе...по деньгам конечно так шо не, не хочу.
[Re: Буба_Касторский] 18 апреля 2016 в 12:39
Буба_Касторский 18.04.2016 11:40 пишет:
Mookker 18.04.2016 11:37 пишет:
Буба_Касторский 18.04.2016 11:35 пишет:
турбина, турбина, она родная всему винной
подождать тигуан?
неееее, я VW хорошо знаю, выберешь себе авто по своей цене, а там нет того и того, хочется...и начинаешь до заказывать, а потом - опа, а уже и не Тигуан, а БМВ Х5 в базе...по деньгам конечно так шо не, не хочу.
А от нічого подібного - з новими авто на новій платформі там практично всі стандартні плюшки є вже в базі Ну накрайняк один якийсь пакет дозамовити, який вийде в нуль враховуючи любов фольксу до торгування А х5 в базі вийде тоді, коли ви почнете замовляти опції класу х5 Ну там панорамна камера 360градусів, супер-пупер фари, електронний дисплей приборної панелі, велика мультимедійка з жорстким диском, наві і виходом в інтернет, якісне аудіо тощо
[Re: Ganni] 18 апреля 2016 в 17:35
Ganni 18.04.2016 12:39 пишет: А от нічого подібного - з новими авто на новій платформі там практично всі стандартні плюшки є вже в базі Ну накрайняк один якийсь пакет дозамовити, який вийде в нуль враховуючи любов фольксу до торгування
Да ниче там нету. Я считал себе новый тюран. Так к хайлайну 10-ка кило евро накидывается лекго, и это только за то что в каком нибудь новом КИА сортедже и так есть.
Мжет если срванивать старые модели то оно от части и так, но в новых все производители поднимают планку все выше и выше.
[Re: AlexS] 19 апреля 2016 в 02:33
AlexS 18.04.2016 17:35 пишет:
Ganni 18.04.2016 12:39 пишет: А от нічого подібного - з новими авто на новій платформі там практично всі стандартні плюшки є вже в базі Ну накрайняк один якийсь пакет дозамовити, який вийде в нуль враховуючи любов фольксу до торгування
Да ниче там нету. Я считал себе новый тюран. Так к хайлайну 10-ка кило евро накидывается лекго, и это только за то что в каком нибудь новом КИА сортедже и так есть.
Мжет если срванивать старые модели то оно от части и так, но в новых все производители поднимают планку все выше и выше.
Афігєть дискусія - ви ще з китайцем порівняйте
Те, що Фолькс можна набити на 10 штук євро, то мені це якраз не потрібно розказувати. Але по-перше, я казав, що "практично всі стандартні плюшки є вже в базі". Де я тут збрехав? Клімат (3-зонний, між іншим), зимовий пакет, круїз (адаптивний, між іншим, включно з фронт-асистентом), подушки по колу, ESP, датчики дощу-світла, електродзеркала з обігрівом, поворотні протитуманки. По великому рахунку туди реально не вистачає лише задньої камери, хороших фар і навігації. Це по-перше. А по-друге, на Туран діє знижка 15% (хоча на сайті і вказаний термін до кінця квітня, але цей відомий прикол фольксів - по факту, знижка 10-15% там перманентна). Тобто всі додаткові плюшки якраз цією знижкою і покриються
п.с. Я не хочу наганяти черговий вагосрач - але вони дійсно стали щедрішими на базове обладнання. І якщо комусь цього обладнання достатньо (а таких немало), то чом би й в бік ВАГа не глянути?
[Re: AlexS] 19 апреля 2016 в 13:08
Ganni 19.04.2016 02:33 пишет:
По великому рахунку туди реально не вистачає лише задньої камери, хороших фар і навігації.
На сколько я понимаю только эти 3 опции у вага потянут на 5 кило евро, а навигацию хотелось бы, у корейцев эта вещь копеешная. Ну и еще там по мелочи на 5 наберется легко.
А по-друге, на Туран діє знижка 15% (хоча на сайті і вказаний термін до кінця квітня, але цей відомий прикол фольксів - по факту, знижка 10-15% там перманентна). Тобто всі додаткові плюшки якраз цією знижкою і покриються
Мне сказали что это только на авто со склада, додаткові плюшки туда доставить нельзя, а конфигуряция под заказ без скидки.
На сколько я понимаю только эти 3 опции у вага потянут на 5 кило евро, а навигацию хотелось бы, у корейцев эта вещь копеешная.
А по-друге, на Туран діє знижка 15% (хоча на сайті і вказаний термін до кінця квітня, але цей відомий прикол фольксів - по факту, знижка 10-15% там перманентна). Тобто всі додаткові плюшки якраз цією знижкою і покриються
Мне сказали что это только на авто со склада, додаткові плюшки туда доставить нельзя, а конфигуряция под заказ без скидки.
п.с. Я не хочу наганяти черговий вагосрач - але вони дійсно стали щедрішими на базове обладнання. І якщо комусь цього обладнання достатньо (а таких немало), то чом би й в бік ВАГа не глянути?
а куда им деваться ? конкуренты поджимают.
кому хватает базы или склада вопросов конечно нет, можно брать.
[Re: AlexS] 19 апреля 2016 в 15:09
AlexS 19.04.2016 13:08 пишет:
На сколько я понимаю только эти 3 опции у вага потянут на 5 кило евро, а навигацию хотелось бы, у корейцев эта вещь копеешная. Ну и еще там по мелочи на 5 наберется легко
Ну, це ви реально перебільшуєте майже вдвічі. Звісно, можна замовити топову супер-пупер наворочену наві за 3,5кує Але це ІМХО непотрібне марнотратство. Норм наві - 1,5к плюс 1к ЛЕД-фари плюс камера пару сотень. Це все в доларах, до речі
AlexS 19.04.2016 13:08 пишет: Мне сказали что это только на авто со склада, додаткові плюшки туда доставить нельзя, а конфигуряция под заказ без скидки
Ну, ви ж не завалились з мішком грошей, готові купити авто "прям тут і зараз" (я утрую трохи) Я теж коли лише прицінювався до гольфа (взимку 2012-2013), то мені всі отворот-поворот. А коли незабаром прийшов вже з палаючими очима і залізним наміром на покупку, то в усіх салонах, де я був, розмова пішла зовсім інакше І це ж була зовсім нова модель - ікона класу, золота дійна корова і всьо такоє (старе покоління взагалі дискаунти були феєричні - напр, ГТІ за ледь не 30ку сплавляли)
[Re: Ganni] 19 апреля 2016 в 16:26
Ganni 19.04.2016 15:09 пишет:
І це ж була зовсім нова модель - ікона класу, золота дійна корова і всьо такоє (старе покоління взагалі дискаунти були феєричні - напр, ГТІ за ледь не 30ку сплавляли)
Ровно 30 база была, это с учетом скидки 10%. ДСГ +2к, ксенон +1,5к, задние фонари +0,5к, зимний пакет +0,5к, 4 двери +1,0к, гамнитола + мин 0,25к (рнс на стороне 650 ойро), климат - не помню, мультируль 0,65к вроде, и по мелочи там еще много че в базе не было (датчики давления в шинах, задние подушки и т.д).