Satan Claus 11.04.2016 16:56 пишет: А чому з подвійними вижимом? В мене 6 -> 5 -> 4 -> 3 -> 2 канає просто перегазовка, без подвійного вижиму.
Бо так ще плавніше З простою перегазовкою - це був перший етап, зараз - з подвійним вижимом. Ну і синхронізаторам легше
В мене колись був здох синхрон другої передачі.. Тепер подвійний вижим з перегазовкою - рефлекс. А на іншій машині вилітала на колдобинах третя передача.. Ну ви зрозуміли.. Ще один дурний рефлекс
lopez 11.04.2016 18:56 пишет: Ще один дурний рефлекс
:-) У мене іноді перша не вимикається швидко (не відпускає її щось зразу), коли просто неспіша рушаю (коли хтось заважає рухатися у моєму темпі). А от, якщо не відпускати до кінця газ, трохи давати обороти, то вона вилітає аж зі свистом :-). І тут же влітає друга.
Rucha 12.04.2016 16:07 пишет: А как насчет сигналов стопов при торможении двигателем? Не сильно ли сбивает с толку сзадиедущего?
Торможение двигателем идет не резко - поэтому у заднего водителя есть нормально времени для реакции... а при более интенсивном торможении, все же приходится давить на тормоз и как итог - стопы горят...