Борщаговская, Воздухофлотский и Гетьмана чего стоют. Уже не говорю о таких тихих улочках как Лепсе, Выборгская, Машиностроительная, Василенко и Гарматная. Все как в прошлом году, только еще хуже. Даже не смешно.
Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих [moderated] рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.
Нас водів у місті ДУЖЕ багато, і я впевнений що немає хоч одного кого такі дороги влаштовують. Пам"ятаю що при батоні люди протестували, посали колективні скарги, ітд... а чому зараз всі мовчать? Ми "терпіли"? Скот? Раби?
Може якось оргнізуємось і повідстоюємо свої права? Будь то протести, чи що. Може хватить терпіти? Сам не маю досвіду оргінізації таких акцій, але впевнений що на форумі є розумні люди, і якщо ми зберемося, то ми сила.
Що скажете, колеги водії?
Вариант один,разрывать каждую ночь дорогу на Кончу-Заспу,или где эти утырки обитают. Чтобы они постоянно попадали в эти ямы Иначе никак,им все-ровно на всех водителей. Ну или в каждую яму постоянно садить деревья,весна все-таки,авось приживутся).
zors 15.04.2016 12:36 пишет: Зрадавсепропало. Соломенка чинится вся - даж задалбывает куча перекрытий Васильковская, Шевченка - глобально все Зрада все пропало... Возвращаемся к вопросу о сумме уплаченных налогов в бюджет (не считая бенза). Участники темы белые пушистые все налоги платят?
Ну так дощ, авжеж ремонтувати будуть А Ви проїдьтеся по Повітрофлотському, по Сев. Площі, по Волинські, по Смілянські, по Донецькі, по всі Чоколовці впринципі, по Клименко, Кривоноса,ітд... вся соломенка ремонтується? ну-ну
Каждый день. Ваще шото не в тему ты ляпнул. Чоколовский заделали, ополчения заделывают. Тебе все сразу надо? Візьми і зроби!
Ну и Вот благодаря подобным власть ничего и не будет делать,зачем если оно в розовых очках и его все устраивает... возьми и зроби
XS1 15.04.2016 22:25 пишет: ни разу не видел власть, ремонтирующую дороги... Обычно это какие-то люди в спецовках, иногда с надписями на них типа "Автодор"
людишки по собственной инициативе и за личные средства?
vit_lik 15.04.2016 20:42 пишет: Значит мы это заслуживаем. Как только большинство захочет ездить по нормальным дорогам - будут дороги. А пока имеем то что есть.
что опять? брать лопаты и харе скигліті?
Не поможет Большинство хочет так жить и что бы такие были дороги и ничего лопатой ты не сделаешь. Не будешь же ты их лопатой прорежать что бы их стало меньшинство.
Вчора в славетному місті Києві їхав з роботи та вскочив у таку яму, бо підрізало... Рихтування диска, камера на скутері. Приїхав на стоянку, а сторож, ти хто такий, ні з добра ні з дива, я тебе не знаю. Почав розбиратися, ніде не записаний, гроші заплатив наперед, ставлю там півтора року, а тут ... просто вкрали нагло гроші, а тепер вимагають плати з початку місяця. І що робити в один єдиний вихідний? Вірно, забити і відпочити, бо фізично, я б тому дрібному покидьку, який вкрав мої, навіть 300 гривень розгатив би кирпичиною голову без вагань, але ми живемо в правовому феодально-радянському суспільстві тому "улыбаемся и машем".
orys 17.04.2016 08:30 пишет: Вчора в славетному місті Києві їхав з роботи та вскочив у таку яму, бо підрізало... Рихтування диска, камера на скутері. Приїхав на стоянку, а сторож, ти хто такий, ні з добра ні з дива, я тебе не знаю. Почав розбиратися, ніде не записаний, гроші заплатив наперед, ставлю там півтора року, а тут ... просто вкрали нагло гроші, а тепер вимагають плати з початку місяця. І що робити в один єдиний вихідний? Вірно, забити і відпочити, бо фізично, я б тому дрібному покидьку, який вкрав мої, навіть 300 гривень розгатив би кирпичиною голову без вагань, але ми живемо в правовому феодально-радянському суспільстві тому "улыбаемся и машем".
Ну все же нужно признать, что в Киеве таки дороги делают.. .без ума, как и раньше - сначала режем фигурно прямоугольнички, дабы "колесикам авто было оч. больно", а уже потом через ЭНН дней закрываем дырки... а вместе это сделать дорожники не могут никак... Ну и технология - веничком промазывать края ям битумом, причем местами, когда над головой кто-то стоит - это просто 23 век!
orys 17.04.2016 08:30 пишет: Почав розбиратися, ніде не записаний, гроші заплатив наперед, ставлю там півтора року, а тут ... просто вкрали нагло гроші, а тепер вимагають плати з початку місяця.
Співчуваю. Розрулили ситуацію? Квитанцію за сплату треба тепер вимагати і зберігати.
Так. Квитанції скільки тих стоянок вже було, на жодній не видавали. Скрізь чесне слово, а потім у випадку..., міліція і там наскільки дозволяє ситуація отримати якесь відшкодування.
Там стыд-позор от светофора перед Воздухофлотским мостом до Севастопольской площади. Живу я рядом с Чорновола, работаю на Севастопольской, иногда езжу забирать пассажиров на Васильковскую... Прям как спецом.