autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБезпека

Відгук на Mangoose 1.7

es2 | V.I.P **
Відгук на Mangoose 1.7
9 мая 2006 в 16:54
Встановлення сигналізації на Honda Accord Type-S 2.4 (2005р) пройшло без особливих проблем. Працює теж без зауважень, хоч деякі комбінації кнопок зручними назвати важко. Наприклад двічі з невеликим інтервалом натиснути обидві основні кнопки для відкриття багажника можна лише двома руками, що не дуже зручно, коли у руках сумки Штатно після встановлення сигналізація відкриває лише двері водія. Додаткового каналу придатного для того, щоб пристосувати його для відкриття всіх дверей немає. На щастя така кнопка є на штатному ключі, тож особливих проблем це не викликає.
leonidych | старожил **
Re: Відгук на Mangoose 1.7
[Re: es2] 10 мая 2006 в 09:25
В ответ на:

... Штатно після встановлення сигналізація відкриває лише двері водія. Додаткового каналу придатного для того, щоб пристосувати його для відкриття всіх дверей немає...

Оп-па!!! Это как понять? Половинчато-центральный замок, что-ли
Можно поподробнее, а то я на свою Сигму, как раз этот Мангуст поставить хочу, блин.
А тут такой сюрпрайз
Сигналкин | Махмуд ****
[Re: leonidych] 10 мая 2006 в 10:52
В ответ на:

Можно поподробнее, а то я на свою Сигму, как раз этот Мангуст поставить хочу, блин.

Спокийно
Все там нормально реализуется, в том числе и открытие ВСЕХ дверей.
Просто es2 хотел сделать открытие в два этапа - сначала водительская дверь потом остальные.
Мангуст НОРМАЛЬНАЯ система варианта - все необходимое есть !
Без наворотов и кучи ( как правило не нужных )доп. каналов и сервисных функций .
leonidych | старожил **
[Re: Сигналкин] 10 мая 2006 в 13:56
Фух, ну, Сигналкин, спасибо!
А то сомнение закралось.

Вот съезжу на недельку в Крым, а потом, глядишь, психану и сменю свою раритетную сигналку на Мангуста
Autoua.netФорумБезпека

Відгук на Mangoose 1.7

Додаткова інформація
Модератор:

Hammer, moderator 

0 користувачів і 28 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2680