Встановлення сигналізації на Honda Accord Type-S 2.4 (2005р) пройшло без особливих проблем. Працює теж без зауважень, хоч деякі комбінації кнопок зручними назвати важко. Наприклад двічі з невеликим інтервалом натиснути обидві основні кнопки для відкриття багажника можна лише двома руками, що не дуже зручно, коли у руках сумки Штатно після встановлення сигналізація відкриває лише двері водія. Додаткового каналу придатного для того, щоб пристосувати його для відкриття всіх дверей немає. На щастя така кнопка є на штатному ключі, тож особливих проблем це не викликає.
В ответ на: ... Штатно після встановлення сигналізація відкриває лише двері водія. Додаткового каналу придатного для того, щоб пристосувати його для відкриття всіх дверей немає...
Оп-па!!! Это как понять? Половинчато-центральный замок, что-ли Можно поподробнее, а то я на свою Сигму, как раз этот Мангуст поставить хочу, блин. А тут такой сюрпрайз
В ответ на: Можно поподробнее, а то я на свою Сигму, как раз этот Мангуст поставить хочу, блин.
Спокийно Все там нормально реализуется, в том числе и открытие ВСЕХ дверей. Просто es2 хотел сделать открытие в два этапа - сначала водительская дверь потом остальные. Мангуст НОРМАЛЬНАЯ система варианта - все необходимое есть ! Без наворотов и кучи ( как правило не нужных )доп. каналов и сервисных функций .