Я одного разу об’їжджав таких і раптом одна молоденька тьолочка ломанулася просто мені в бочину. Я різко вдарив по гальмах, мабуть якійсь звук цим спровокував і вона останні 15см до моєї машини вирішила не бігти.
Ви що, корови ніколи не бачили? Якщо плавно повзти - вони нічого не зроблять. Агресії нуль, хіба десь випадково зачепить, але я ще про таке не чув
На деревенской дороге как-то шло навстречу коровок 10, зеркало боком сложили, благо оно без электро привода. Я стоял на краю дороги, наблюдал, как они наступают, такие себе впечатления)
На деревенской дороге как-то шло навстречу коровок 10, зеркало боком сложили, благо оно без электро привода. Я стоял на краю дороги, наблюдал, как они наступают, такие себе впечатления)
Якби і з приводом, то нічого страшного
Треба лише плавно повзти між ними. У тому ж напрямку, що й вони. Не впоперек, не по-діагоналі
O.V.L. 19.05.2016 10:28 пишет: Эх, раньше когда в колхозах-совхозах стада были по 2-5тысяч голов, ото заторы были, и главное никто не лез проехать, ждали.
в селе коров хлопцы на лошадях гоняли на пастбище - никто в это время не выходи/выезжал на дорогу которую они пересекали))) реально как в мульте про Маугли бычары неслись))