q90 и Киевстар работает отлично. координаты тоже определяет точно. Единственное если ставишь обмен 10мин, то неправильно строит маршрут - тоесть по прямой.
Polalol 03.01.2017 00:43 пишет: q90 и Киевстар работает отлично. координаты тоже определяет точно. Единственное если ставишь обмен 10мин, то неправильно строит маршрут - тоесть по прямой.
ну и 50 с киевстаром работает отлично, а вот с водафон были проблемы, но все уже давно решено писал выше набор команд. Думаю теперь покупать 90 или даже может 100
Polalol 03.01.2017 00:43 пишет: q90 и Киевстар работает отлично. координаты тоже определяет точно. Единственное если ставишь обмен 10мин, то неправильно строит маршрут - тоесть по прямой.
ну и 50 с киевстаром работает отлично, а вот с водафон были проблемы, но все уже давно решено писал выше набор команд. Думаю теперь покупать 90 или даже может 100
По отзывам 100-тые пока ещё "сыроваты". Да и наличие игр сильно сомнительное преимущество для девайса который носит ребёнок в школу.
Він не трекає точно твоє місце особливо як що ти в приміщенні. Як що нема точно знаходження, а радіус який буває доволі великий то це фігня. Хоча є місця де більш меньш точніше показує. Я важажаю що ця функція в ціх часах недопрацьована і рагульно реалізована.
Він не трекає точно твоє місце особливо як що ти в приміщенні.
На городі бузина, а в Києві дядько..
Я тобі про вулицю кажу, а ти мені про приміщення. Звісно, який же ж ЖПС буде ловити в приміщенні супутники ?? Це ж тобі не навігатор, тут все мініатюрне. От зараз сиджу за компом в 3-х метрах від вікна, не ловить. Підхожу до вікна, 15 секунд годинник лежить на підвіконні і починає ловити.
Він не трекає точно твоє місце особливо як що ти в приміщенні.
На городі бузина, а в Києві дядько..
Я тобі про вулицю кажу, а ти мені про приміщення. Звісно, який же ж ЖПС буде ловити в приміщенні супутники ?? Це ж тобі не навігатор, тут все мініатюрне. От зараз сиджу за компом в 3-х метрах від вікна, не ловить. Підхожу до вікна, 15 секунд годинник лежить на підвіконні і починає ловити.
по перше де ти казав про вулицю, а по друге ти тоді нам набрехав що все гарно працює ))) Ми вже виявили стільки нюасів і після цого хтось буде казать що це гарно процює