Подскажите пожалуйста, кто какие топливные брикеты использует для твердотопливного котла? Собираюсь в первый раз купить брикеты и не знаю, что выбрать Руф или Пини-кей, из какой древесины, какого производителя. Подскажите, у кого есть опыт!
Дивлячись, який у вас котел. Якщо на це не звертати уваги, то вони біль-менш схожі за теплотворністю, може бути якась різниця в зольності, але тут хтозна. Найкращі брикети, на мою думку, з хвойних порід дерев. Ну і ще який плюс брикетів РУФ: легше складувати, бо одного разу я брикетом ПІні кай пальця причавив
hotgoods 02.06.2016 13:02 пишет: Дивлячись, який у вас котел. Якщо на це не звертати уваги, то вони біль-менш схожі за теплотворністю, може бути якась різниця в зольності, але тут хтозна. Найкращі брикети, на мою думку, з хвойних порід дерев. Ну і ще який плюс брикетів РУФ: легше складувати, бо одного разу я брикетом ПІні кай пальця причавив
Котел Stropuva длительного горения. Мне продавцы брикетов говорят, что лучше действительно брать RUF. Вот только осталось определится у кого покупать