Axel F 24.12.2023 17:21 пишет: Опять погнали судя по всему - практически все объявы стало нельзя бесплатно продлить, вещей которые продаются раз в полгода-год, нерентабельно им платить ежемесячно за подобные категории товаров. Это у всех такое?
Вони час від часу активні акаунти переводять в комерційні Мабуть активував одночасно більше двох оголошень
врядли. там логики нет никакой у меня удалили объяву о продажи проигрывателя Мелодия с формулировкой много аналогичного товара или одинаковой цены. просмотрел свои объявы, проинрыватель один, похожих цен ни одной.
Вони час від часу активні акаунти переводять в комерційні Мабуть активував одночасно більше двох оголошень
Так і є. Якщо продав наприклад ліхтарик, і виставаляєш його повторно, то часто-густо тебе роблять вже Бізнесом і далі тільки платно. Якщо якийсь малопотрібний мотлох, то майже без обмежень. Нажаль немає альтернативи..
А я взагалі не можу зробити публікацію об'яви... Набираю текст, додаю фото, а у фіналі просять номер тел.(чомусь номер телефону, який раніше не використовувався для реєстрації на OLX) на який у СМС зкинуть код підтвердження...вводжу номер тел, а у відповідь...тиша, вже 2й день тренуюся відправляти номер тел
igg 31.12.2023 11:24 пишет: А я взагалі не можу зробити публікацію об'яви... Набираю текст, додаю фото, а у фіналі просять номер тел.(чомусь номер телефону, який раніше не використовувався для реєстрації на OLX) на який у СМС зкинуть код підтвердження...вводжу номер тел, а у відповідь...тиша, вже 2й день тренуюся відправляти номер тел
Якщо спочатку авторизуватися на сайті, ніяких СМС чекати непотрібно.
igg 31.12.2023 11:24 пишет: А я взагалі не можу зробити публікацію об'яви... Набираю текст, додаю фото, а у фіналі просять номер тел.(чомусь номер телефону, який раніше не використовувався для реєстрації на OLX) на який у СМС зкинуть код підтвердження...вводжу номер тел, а у відповідь...тиша, вже 2й день тренуюся відправляти номер тел
так в тім й річ, перш, ніж зробити публікацію, потрібно авторизуватися(бо діла не буде)...авторизувався--зробив публікацію--але не можу опублікувати, бо отой запит вилазить на перевірку: "підтвердіть, що це дійсно ви, введіть №тел, оримайте СМС-код...
так в тім й річ, перш, ніж зробити публікацію, потрібно авторизуватися(бо діла не буде)...авторизувався--зробив публікацію--але не можу опублікувати, бо отой запит вилазить на перевірку: "підтвердіть, що це дійсно ви, введіть №тел, оримайте СМС-код...
А реєстрація на ОЛХ стара чи нова? Якщо стара ніяких особистих даних не змінювали? Якщо нова, реєструвалися на email чи телефон? Якщо на email і телефон при реєстрації не вказували, то не вказуйте його в оголошенні, тоді повинно дати опублікувати оголошення.
А реєстрація на ОЛХ стара чи нова? Якщо стара ніяких особистих даних не змінювали? Якщо нова, реєструвалися на email чи телефон? Якщо на email і телефон при реєстрації не вказували, то не вказуйте його в оголошенні, тоді повинно дати опублікувати оголошення.
хз, що вони хотять?? ... реєстрація стара...як вже тільки не пробував, так й не дали опублікувати продав без них, на форумі))
хз, що вони хотять?? ... реєстрація стара...як вже тільки не пробував, так й не дали опублікувати продав без них, на форумі))
пишуть що дуже часто глючить той Лох уа і тому не можливо дати обьяву