Re: Где можно оставить машинку во Львове на несколько дней
[Re: Vovich] 22 июня 2016 в 11:52
Більше не знаю
Треба, аби в тему прийшов хтось із тих, хто добре знайомий з тим районом. Ще от тут є одна, але це вже біля аеропорту, пішки далекувато до залізничного вокзалу. Ну таке, прибережи на крайній випадок
Так там же прохідний двір з циганами, і чувак, котрий бабло збирає, в будці сидить так, що нічого не побачить єслішо. Впрочєм, йому і не хочеться нічого бачити. Це стоянка, аби на годину-дві залиши машину, поки когось на поїзд садиш чи зустрічаєш ІМХО
Khimik 22.06.2016 17:02 пишет: Ну хз, кілька знайомих + моя жінка лишали неодноразово на кілька днів, коли їхали в Київ - скарг не було (тук-тук-тук).
Ну да, це не значить, що поставив - і тої ж ночі колеса знімуть чи вікно пацьнуть і щось витягнуть. Але я б на стоянці без паркана і серед вокзальної голоти побоявся лишити
Ну з одного боку - так. А з другого - то є стоянка при укрзалізниці. На їх сцайті є можливість паркінгу при переїздах. Думаю, при тій кількості мєнтів на вокзалі + то, що вищевказана кантора підписалася під ту стоянку - все-таки проблем не мало би виникнути.
Просто слід враховувати, що це не стоянка з охороною, а просто платний паркінг, де ніхто ні за що не відповідає. Впрочєм, ніде ніхто ні за що не відповідає, але тут ващє всім все буде пофігу
Khimik 22.06.2016 19:48 пишет: Ну ок, а як відрізнити візуально, що там-то і там - відповідають, а там - вже нє?
На сцайті інфа є. Шлагбаум - стоїть. Будка з тєлом - також.
Ну може по тому, що оте прямо біля вокзалу - платна парковка без паркана і з вільним доступом будь-кого. А оте шо далі, на котре я давав лінк, - навпаки, з парканом і тіпо охоронцем, а не касиром
Re: Где можно оставить машинку во Львове на несколько дней
[Re: Vovich] 22 июня 2016 в 23:19
всегда ставлю городоцкая 169, 175 через дорогу, не знаю точный адрес, глянь на карте. 10грн сутки, стоянка, забор есть а так вроде и нет ничего близко к центру вменяемого, там где не лазит никто.