yu2067 05.12.2023 19:59 пишет: Добрий вечір. Може хто знає шо зараз на кордоні з Угорщиною? Друзі будуть завтра перетинати кордон в бік України,куди краще їхати? Дякую.
Знайди ось тут канал того перехіда, кудою будуть їхати і тим дивись. Дуже зручно. Я так з Польщі дивлюсь. Можна спитати, в реальному часі як воно. Пость не одразу, но хтось з колейки відповість. https://afishalviv.net/novini-lvova/chergi-na-ukrainskih-kordonah-u-telegram-kanalah/ Львівська міська рада повідомила, що львівська ІТ-компанія SoftServe створила для можливість відслідковувти через месенджер Telegram ситуацію на кордонах України, де триває виїзд біженців внаслідок війни: йдеться про черги пішоходів й автомобілів, наявність харчів, можливість виїхати з кордону в інші населені пункти цих країн тощо. Ситуацію у телеграм-чати повідмоляють самі ж біженці. Польський кордон Рава-Руська - Хребенне https://t.me/rawahrebenne
давно вже. Ще в минулому році припух, коли заплатив. Ніяк не міг розібратись на який термін взяв за 27 євро. Виявилося - на місяць. І австрійська віньєтка подорожчала: 10 днів - більше 11 євро (точно не пам'ятаю). Правда, з'явилася одноденна - 8,6 євро.
ПиСи. А хто брав останнім часом мадярску він'єтку у них на сайті? Я з минулого року по своїй реєстрації туди зайти не можу. Категорично. Доводиться він'єтку брати на кордоні. Це у мене тільки така проблема, чи глюк загальний?
Aksakal 24.01.2024 10:06 пишет: ПиСи. А хто брав останнім часом мадярску він'єтку у них на сайті? Я з минулого року по своїй реєстрації туди зайти не можу. Категорично. Доводиться він'єтку брати на кордоні. Це у мене тільки така проблема, чи глюк загальний?
Я влітку минулого року дружині брав Наче без питань
Aksakal 24.01.2024 10:06 пишет: ПиСи. А хто брав останнім часом мадярску він'єтку у них на сайті? Я з минулого року по своїй реєстрації туди зайти не можу. Категорично. Доводиться він'єтку брати на кордоні. Це у мене тільки така проблема, чи глюк загальний?
Хм... Може це до мене персонально "любов" така)))))
Хм... Може це до мене персонально "любов" така)))))
Якщо не потрібно в Хорватію чи Італію то я почалав їздити через Румунію. Ментальне здоровʼя важливіше. Спілкуватися з мадярами зовсім немає бажання