autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумSkoda форум

Інтегрований відеореєстратор не вмикається (Spaceback)

Igrek | member *****
1 июля 2016 в 18:38
Чи є в когось оригінальний, вбудований в дзеркало заднього виду, відеореєстратор?

Мій не вмикається, принаймні картинку на дзеркалі не показує. Спочатку запустився, показав немає картки. Всунули картку, все одно сказав, що немає. Потримали кнопку живлення - вимкнувся і більше не увімкнувся.

Може там яка секретна кнопка чи комбінація? По ідеї, там є режим, що він в русі на дзеркало зображення не виводить, але ж під час запуску двигуна мав би щось показувати, чи ні?

Можливо інструкція в когось є, українською, російською, англійською чи німецькою. В Інтернеті не можу знайти, а в мене китайська.
Johny Palony | патриарх **
Re: Інтегрований відеореєстратор не вмикається (Spaceback)
[Re: Igrek] 4 июля 2016 в 12:29
Igrek 01.07.2016 18:38 пишет:

Чи є в когось оригінальний, вбудований в дзеркало заднього виду, відеореєстратор?

Мій не вмикається, принаймні картинку на дзеркалі не показує. Спочатку запустився, показав немає картки. Всунули картку, все одно сказав, що немає. Потримали кнопку живлення - вимкнувся і більше не увімкнувся.

Може там яка секретна кнопка чи комбінація? По ідеї, там є режим, що він в русі на дзеркало зображення не виводить, але ж під час запуску двигуна мав би щось показувати, чи ні?

Можливо інструкція в когось є, українською, російською, англійською чи німецькою. В Інтернеті не можу знайти, а в мене китайська.

Может там его просто нет? Вы его как опцию брали?
Igrek | member *****
[Re: Johny Palony] 4 июля 2016 в 18:34
Прикріплені файли (0 завантажити)
Точно є. Навіть працював перших декілька хвилин. Прямо в дзеркалі показував. На фото кнопочки, з іншого боку камера.

Опція чи включено в комплектацію - не знаю, орендована машина.

Поки їжджу з другим, десь машину заберуть робити постійні номери, то подивляться, що з ним. Гарантія є, якщо що

Точно є. Навіть працював перших декілька хвилин
Johny Palony | патриарх **
[Re: Igrek] 4 июля 2016 в 21:17
блин я тоже хочу такое
Igrek | member *****
[Re: Igrek] 12 января 2017 в 04:30
О, натрапив на свою тему.

Дзеркало поміняли на сервісі в зборі з реєстратором пару місяців тому. Тепер працює.

Взагалі, приємна машинка
Autoua.netФорумSkoda форум

Додаткова інформація
Модератор:

valdex, doctor_b, moderator 

0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 14066