они все находятся в штате только не во всех подразделениях до сих пор проведена аттестация, то комиссия не собралась, то не все документы департамент подготовил и т.д. более того согласно ЗУ "Про нац полицию" многие эту саму переаттестацию не проходили и не будут проходить, т.к. тот кто писал этот закон "вставил" одну фразу
В ответ на: Поліцейський, посада якого скорочена, може бути призначений за його згодою з урахуванням досвіду роботи, освітнього рівня, стану здоров’я, ставлення до виконання службових обов’язків на іншу посаду в будь-якому органі (закладі, установі) поліції до закінчення двомісячного строку з дня його персонального попередження про можливе подальше звільнення зі служби в поліції відповідно до частини першої цієї статті.
должности сотрудников ГАИ сокращены, но есть должности в отделах превентивной (бывшей административной) практики отделов полиции куда их и зачисляют
Yuriy T4 11.07.2016 05:57 пишет: Неделю назад останавливали на Киевской ГЄС. Все как положено - палка, жетон, пузо, "не вживали?". Причем стояли утром - в 8.30 остановили в 9.00 их уже не было.
Не понятно, это плохо, или хорошо. Для меня лично хорошо.
місяців два тому на абсолютно пустій дорозі крим-каховка гаєць старого розливу виклянчив в мене 100 грн за то шо я старого корча обігнав. а взагалі чув що ті що в старій формі це ті що через суд відновились після проваленої атестації і формально з ними не знають що робити а підкошувати бабло теж не знають як заборонити.