Вчора помітив, що троїть холодний двигун. Після прогріву кажись пробивав. Чек не горить, БК помилки не видає . Грішив на свічки - викрутив, на 2 і 4 нема внутрішнього електрода , хоча на 1 і 3 його трошка видно. Свічки - бош платинум, тіпо з платиновим електродом. Поставив назад старі, які були стокові (причина заміни була в їх віці, так ніби працювали, проблем не було). Двигун запрацював, але за 3 хв знову почав підтроювати на холостих. Зазор на свічках виставив 0,9. Зараз полізу гляну мітки на ГРМ та почищу рхх і дад. Куди ще рити? Повторюю, БК помилки не видає. Коротше ХЕЛП!!!!!
Просто Кіт 17.07.2016 13:40 пишет: Вчора помітив, що троїть холодний двигун. Після прогріву кажись пробивав. Чек не горить, БК помилки не видає . Грішив на свічки - викрутив, на 2 і 4 нема внутрішнього електрода , хоча на 1 і 3 його трошка видно. Свічки - бош платинум, тіпо з платиновим електродом. Поставив назад старі, які були стокові (причина заміни була в їх віці, так ніби працювали, проблем не було). Двигун запрацював, але за 3 хв знову почав підтроювати на холостих. Зазор на свічках виставив 0,9. Зараз полізу гляну мітки на ГРМ та почищу рхх і дад. Куди ще рити? Повторюю, БК помилки не видає. Коротше ХЕЛП!!!!!
остатки электрода попали под клапан , проврь компресию или умерла катушка , сенсовские плохо переносят большие зазоры и соответственно повышение нарпяжения пробоя
MadMax 17.07.2016 14:21 пишет: остатки электрода попали под клапан , проврь компресию или умерла катушка , сенсовские плохо переносят большие зазоры и соответственно повышение нарпяжения пробоя
Щодо електрода - то навряд. Там тої платини з комариний хyj, та й тиск в колекторі на ХХ показує нормальний. Щодо котушки - а чек би не загорівся? На зараз - мітки норм, рхх був заораний, почистив, після прогріву до 90 троїти практично перестало. Доберусь до цивілізації заміню свічки, дроти, котушку (в такій послідовності) - буду бачити. Насьогодні мої можливості вичерпані, хіба піду помию машинку - мож поможе Всім дякую! Доберусь до швидшого нету - з мене
Dns_kobra 17.07.2016 14:02 пишет: Провода? В норме? Катушки?
+1 к проводам. У меня на Сенсе такая же фигня была.
Коротше, відпишуся. Всім налив Щодо проблеми: Замінив свічки і попустило. Вночі заглянув під капот - "північного сяйва" немає. Я втішився, машинка їде, БК мовчить... Але не на довго. Останні 2 тижні досить інтенсивно катався по Львову. Жара, включав кондиціонер. І тутка почалося. Машина двоїть-троїть. Відмітив, що то відбувається коли напруга в бортовій мережі падає до 13 В - 2 вентилятори + пропеллер в салоні на максимумі + світло/габарити ну і брехунець, куди ж без музики . Вимкнеш кондиціонер - їде. Сьогодні видався час+можливість поміряти опір на контактах. Коротше, 2-3 - 4,67 кОм, 1-4 - 5,59 кОм (модуль був ще досить теплий, тому мишлю і 5,59 замість штатних 5,4). І всьо. Зараз буду їхати на базар по новий . А я сподівався обійтися лише свічками . Заодно і датчик фаз заміню - часом дає помилку. ЗІ. БК почав видавати помилки пропуски в 2 і 3-му циліндрах, як коли. ЗЗІ. А могла котушка здохнути через свічки? В попередніх постах писав - центральні електроди повилітали на 2-х свічках ЗЗЗІ. Упс Лачет вже по ЗЗІ раньше відписався