Пупкин Вася 26.07.2016 19:59 пишет: А шо, правило '1 ТС - 1 ряд' для мотов отменили уже? По 2 в ряду норм ехать? И для езды в виде колонны есть пункт в правилах, но я его тоже не читал.
Прям так і написано "1 ТС - 1 ряд, один народ, одна країна, один вождь"?
Я не знаю, чи відміняли таке правило. Наступного разу, коли я посунусь у смузі, щоб поруч зі мною могла проїхати машина, спробую спитати, чи нічого не відмінили, мало як, може людина хотіла постояти за мною, почекати, порозглядати романтичні відблизки заходу сонця on my shiny metal ass.
Кінець-кінцем, якщо це вас так турбує, коли знайдете таку колону з мотоциклів по два в ряду, попросіть їх припинити порушувати і зайняти обидва ряди. Випереджати стане зразу легше.
Пупкин Вася 26.07.2016 19:59 пишет: А шо, правило '1 ТС - 1 ряд' для мотов отменили уже? По 2 в ряду норм ехать? И для езды в виде колонны есть пункт в правилах, но я его тоже не читал.
Прям так і написано "1 ТС - 1 ряд, один народ, одна країна, один вождь"?
Я не знаю, чи відміняли таке правило. Наступного разу, коли я посунусь у смузі, щоб поруч зі мною могла проїхати машина, спробую спитати, чи нічого не відмінили, мало як, може людина хотіла постояти за мною, почекати, порозглядати романтичні відблизки заходу сонця on my shiny metal ass.
Кінець-кінцем, якщо це вас так турбує, коли знайдете таку колону з мотоциклів по два в ряду, попросіть їх припинити порушувати і зайняти обидва ряди. Випереджати стане зразу легше.
а как их просить? 5 км тошнил у них на хвосте, моргнул разок - 0 эмоций
Народ, я ж не підписувався виправдовувати кожного, хто спромігся вмостити дупу на мотоцикл. Я аж один раз пробував 3 км проїхати в "колоні" - ну його нафіг. Як сертифікований і проштампований тошнот, теж не бачу нічого доброго в rolling roadblocks у лівій смузі.
Але якщо вже вони їдуть "колоною", то нам же краще, щоб вони їхали шахматкою у одній смузі, ніж блокували обидві або взагалі влаштовували цирк з перекриттям перехресть, як тут колись показували.
blurb 27.07.2016 11:03 пишет: Народ, я ж не підписувався виправдовувати кожного, хто спромігся вмостити дупу на мотоцикл. Я аж один раз пробував 3 км проїхати в "колоні" - ну його нафіг. Як сертифікований і проштампований тошнот, теж не бачу нічого доброго в rolling roadblocks у лівій смузі.
Але якщо вже вони їдуть "колоною", то нам же краще, щоб вони їхали шахматкою у одній смузі, ніж блокували обидві або взагалі влаштовували цирк з перекриттям перехресть, як тут колись показували.
Четно говоря не могу понять чем же лучше шахматка в сравнении с колонной гуськом. Для самих байкеров удобно что можно перемигиваться и пивас/вискарь водичку передавать между собой а вот водителям - не уверен.