В ответ на: Документ-сервіс Готово:Быометричний паспорт: 912 грн за 20 робочих днів. А так як ми працюємо в сб і нд-для вас це буде як 20 календарних днів. Ви вже можете звертатися за оформленням закордонного паспорта.
ЛИСКА 02.08.2016 19:04 пишет: Коли я робила новый загран (роки 2 тому), то за залишення старого тре було сплачувати додаткову плату....
У мене витік. Мені сказали, його заберуть, а сторінки з візами виріжуть і віддадуть.
Ось це "круто". Я хотів залишити старий паспорт, що витік, як доказ того, що я колись був Alexander, а тепер став Oleksandr. Жодних відкритих віз в мене немає, але є документи за кордоном, які отримані на перше ім'я. Ну й що мені зараз робити? Я в шоці.
Kvaz83 03.08.2016 20:33 пишет: А в Документе (на бульваре) очереди большие сейчас? Можно идти после 18.00 или лучше в 9 утра?
родители не далее как вчера делали приехали в Киев в 10-30 в 10-54 были в ДП "Документ" на Шевченко в 11-40 я их от туда забрал очередей нет вообще, мама в восторге от уровня сервиса. Мол не успеешь вопрос задать, как уже тебе всё по полочкам разложили, всё вежливо, доходчиво и с улыбкой на лице. паспорта с чипами вышли по 940 грн (это без страховки) в паспортном столе у нас бы вышло гривен на 200 дешевле, но мозг бы вынесли по полной программе...как всё совковое
ЛИСКА 02.08.2016 19:04 пишет: Коли я робила новый загран (роки 2 тому), то за залишення старого тре було сплачувати додаткову плату....
У мене витік. Мені сказали, його заберуть, а сторінки з візами виріжуть і віддадуть.
Ось це "круто". Я хотів залишити старий паспорт, що витік, як доказ того, що я колись був , а тепер став Oleksandr. Жодних відкритих віз в мене немає, але є документи за кордоном, які отримані на перше ім'я. Ну й що мені зараз робити? Я в шоці.
Сделать новый паспорт тоже на имя Alexander Я старый паспорт получал в 2004, а когда делал новый в 2014 - изменилась транслитерация фамилии, я запросил оставить на руках и старый паспорт с визами, так мне так и сказали, мол тогда новый мы вам сделаем тоже со старой транслитерацией, иначе никакого толка от сохранения старого паспорта на руках не будет, т.к. фамилии разные и визы на "другое" имя никто не примет ко вниманию.