дякую, тут такого теж навалом за 3 копійки. просто часто нема ні часу ні натхнення цим займатись, простіше заплатити і поїхати далі, займаючись своїми справами поки лагодять
дякую, тут такого теж навалом за 3 копійки. просто часто нема ні часу ні натхнення цим займатись, простіше заплатити і поїхати далі, займаючись своїми справами поки лагодять
процедура не сложная, но нужно еще, как минимум, иметь хороший компрессор с собой, даже если умудриться установить этот плаг не снимая колеса. потому уж лучше таки гвоздь/шуруп не трогать до станции и заплатить за всю работу там.
процедура не сложная, но нужно еще, как минимум, иметь хороший компрессор с собой, даже если умудриться установить этот плаг не снимая колеса. потому уж лучше таки гвоздь/шуруп не трогать до станции и заплатить за всю работу там.
компресор то в принципі не проблема - той що працює від прикурювача цілком підходить щоб підкачати після патчу, я перевіряв (маю такий). але ось в мене була печаль із ранфлет - його відмовились фіксити і я просто купив нове колесо. до сих пір не знаю чи розвели чи ні
Vovius 27.05.2021 23:07 пишет: компресор то в принципі не проблема - той що працює від прикурювача цілком підходить щоб підкачати після патчу, я перевіряв (маю такий). але ось в мене була печаль із ранфлет - його відмовились фіксити і я просто купив нове колесо. до сих пір не знаю чи розвели чи ні
патч - это с разбортированием. а в дырку - это плаг. не уверен, что колесо 16+ на ободе (flat tire) после движения можно накачать обычным 12в компрессором без вывешивания и танцев с бубнами. ну может каким-то двухкамерным из 'помощнее'. когда-то пробовал - не вышло, только компрессор перегрел и спалил, больше не пробую. PS. тока забрал зимнее после гвоздя (plug, $29 CAD), месяц с шурупом катались.
Місцеві приватні майстри - сантехніки, електрики, теслі і т.п. - дуже полюбляють працювати із власних бусів, де в них все облаштовано - полиці з інструментом, спецодяг, матеріали тощо - те саме роблять навіть великі будівельні компанії. Румунські гастролери дуже схвалюють таку практику.