Недавно один автомобіліст зі Львова їздив по тому маршруту. Дозволю собі скопіювати його пост з дружнього форуму:
В ответ на: З"їздив Значить, найперше - величезне ДЯКУЮ andrew за зекономлених 200+ км, - таки правда - дорога через Турку є! :-) В середу знову їхати - то ж тепер тільки тудою.
Атчьот: до Самбора все залатано, можна їхати нормально. Від Самбора через Старий Самбір і Турку - НОВА ДОРОГА :shock На новій подушці! Ще немає розмітки, знаків і відбійників - тому треба вважати на стрімкі розвороти на серпантинах, - якщо провтикати, то можна буде довго катулятись вниз :facepalm Але - дорога нова! Паци, я між Самборами їхав на круїзі! 8-) Вщіпніть мене :shout :facepalm
Значить, ця нова дорога йде аж до перевалу. Нагорі - закриті (!) ворота, погранці "тримають" дорогу від контрабасчиків. Автомати, всі діла :ninja Перевіряють доки, відкривають ворота, і ти на закарпУтті ;-) Далі знятий асфальт, сміло до 100 можна їхати. Нижче за Ужок назустріч теж маслають нову дорогу, але видно тільки розкочегарюються. До Великого Березного далі - нормальна стара полатана дорога. З небезпек - місточки з різкими перепадами висоти асфальтного покриття, а також відсутність знаків/розмітки/відбійників. Ям нема ;-) Одним словом, кому на Ужгород - можна сміло їхати по Н-11 ;-)
Від себе тільки додам: я далі Самбора не їздив, але ділянка від Львова до Самбора (особливо Рудки-Самбір) - не дуже приємна - їхати можна, але багато напливів, нерівностей, треба більше вважати, хоча супер відвертих кусків дороги з ямами немає.
-Felix- 22.08.2016 11:40 пишет: Недавно один автомобіліст зі Львова їздив по тому маршруту. Дозволю собі скопіювати його пост з дружнього форуму:
Від себе тільки додам: я далі Самбора не їздив, але ділянка від Львова до Самбора (особливо Рудки-Самбір) - не дуже приємна - їхати можна, але багато напливів, нерівностей, треба більше вважати, хоча супер відвертих кусків дороги з ямами немає.
-Felix- 22.08.2016 11:40 пишет: Недавно один автомобіліст зі Львова їздив по тому маршруту. Дозволю собі скопіювати його пост з дружнього форуму:
========== спасибо, все понятно. Еду.
разница в 30 км, не вижу смысла. от львова до самбора дорога хлам
========== спасибо, все понятно. Еду.
разница в 30 км, не вижу смысла. от львова до самбора дорога хлам
как можно разницу в км мерять? чопская трасса понятно что типа получше, но загружена и таки проигрівает в живописности. ну и цель не всегда точка "б" как таковая. давно там не ездил, но когда бывал - дорога по львовской области до КП конечно печалька, но после Турки весьма живописна - быстро даже не тянет ехать - хочеться смотреть по сторонам (дорога идет по вершинам хребта и обзор очень хороший). после КП серпантин и дальше дорога почти до Ужгорода уж очень сильно петляет - несколько утомляет и быстро будет тяжело и рисковано.
Maksimus 24.08.2016 11:57 пишет: как можно разницу в км мерять? чопская трасса понятно что типа получше, но загружена и таки проигрівает в живописности. ну и цель не всегда точка "б" как таковая.
+100 Золотые слова. Многие едут в карпаты не для того, что б по хорошей дороге покатать. Самый красивый Ужокский перевал, далее Стужица и т.д. Ездил лет 10 назад, какая красота, ее даж не фотографировать, а рисовать надо..