Чесно кажучі, цей весь потік у такій кількості кліпів виглядає повним порожняком при тому, що я не сказав би що останній альбом прям весь із галімого матеріалу... не шедевр, звичайно, але ці кліпи - грьобаний стид
Vovius 17.11.2016 15:54 пишет: Чесно кажучі, цей весь потік у такій кількості кліпів виглядає повним порожняком при тому, що я не сказав би що останній альбом прям весь із галімого матеріалу... не шедевр, звичайно, але ці кліпи - грьобаний стид
Думаю, що нам для об'єктивності треба би почути думку людей молодшого віку. Десь так 15-25 років
Vovius 17.11.2016 15:54 пишет: Чесно кажучі, цей весь потік у такій кількості кліпів виглядає повним порожняком при тому, що я не сказав би що останній альбом прям весь із галімого матеріалу... не шедевр, звичайно, але ці кліпи - грьобаний стид
Думаю, що нам для об'єктивності треба би почути думку людей молодшого віку. Десь так 15-25 років
Нее, то не про фанов. Если даже Хэтфилд запишет как он гадит на толчке они скажут, что это возврат к классическому звучанию и сделают альбом платиновым