Ось вам історія як намагаються розводить людей на автобанах.
Їхали на Німеччину. Десь за Вроцлавом (Польща)стоїть на обочині Ауді А4 останнього покоління. Ну стоїть і стоїть, проскочили, їде за нами, моргає, я їду собі, він настирливо моргає. Ну, думаю,може колесо спустило, чи типу того. Зупиняюсь,але не виходимо. Підбігає чувак арабсько - циганської зовнішності і починає питати, якою мовою ми розмовляємо (номери німецькі), а потім парити, що сумку з грішми і документами загубив, дайте пару евро на солярку . При цьому переходить на російську з вкрапленнями англійської і німецької . Типу він крутий бізнесмен, продає в Києві машини,побачив укр. номери і зупинив. Що у нього крутий бізнес і в Берліні (чогось не по дорозі на Берлін він трапився), він мільйонер, і що нам віддадуть в 5 раз більше, дайте, не минайте... А коли почав стягувати з пальців печатки - все повністю стало на свої місця. Ми сказали "бувай" і поїхали. Вони ще за нами їхали, блимали,але потім наче відстали. Потім я бачив, що іншим блимали.
Варіантів розвитку могло бути декілька: я дістав би гаманець і, о щастя, це виявився б його гаманець, або у нього були саме такі купюри, далі виходить ще один (в машині було мінімум двоє і дитина на задньому сидінні (без дит. крісла) і далі гоп-стоп. Варіант 2: ми б просто дали еврів 10-20 і він би цим задовольнився. Варіант 3: пропозиція "мегакрутих" печаток задорого. Ну або Ваш варіант... Розраховано на потужний напір і на різку зміну ситуації для водія.
Тож будьте уважні, блокуйте двері і не виходьте з машини, якщо навіть зупинились. Ще можна зробити пару фоток морди і машини. (Я про це вже згодом подумав)
Щасливої всім дороги!