autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

А вы уже занесли дороги в актив Кличку? (22/22)

Змий | старожил ****
Re: А вы уже занесли дороги в актив Кличку?
[Re: juiT] 13 июня 2024 в 08:07
Так по Калини, чи Бальзака? Хоча по якості покриття різниця не велика.
juiT | подсевший на форум *
[Re: Змий] 13 июня 2024 в 08:23
Прикріплені файли (0 завантажити)
Змий 13.06.2024 08:07 пишет:

Бальзака ще більш менш, її там робили, я майже завжди по ній їду, якщо з Трої виїжджаю.
Ще Закревського , така угробана завжди була.
Зато ось тут дуже потрібне коло зробили. Без нього останні 30 років ніяк. При тому так зробили, що якесь п'яне буде на зупинці.

Бальзака ще більш менш, її там робили, я майже завжди по ній їду, якщо з Трої виїжджаю. Ще Закревського , така угробана завжди була
Siryj | СуперСтар *
[Re: vladd] 13 июня 2024 в 08:56
vladd 12.06.2024 13:42 пишет:

Siryj 12.06.2024 13:15 пишет:

И что ты предлагаешь делать пересичному?

Тут не політичний розділ, щоб це обговорювати. Найближчі десятиліття "на паузі".

Это да.
Помню прошлые выборы, топившие за самого лучшего мэра почему то не ходили в "проблемы" и "хозяйствование", наверно настолько мелкие проблемы там обсуждались. Важность не пустить на "потоки" партию другого цвета важнее была.
vladd | V.I.P **
[Re: Siryj] 13 июня 2024 в 16:28
Нічого нового:
Ми дурні бо бідні, а бідні - бо дурні.

Чув це ще десь на другому-третьому курсі інституту. Однак вірив, що ми українці вже ось-ось як станемо розумними, бо ми ж наскакались на граблях. Ага, щас-с-с!
Вячеслав Чорновіл тоді ще живий був, але...

Але, як водиться, замість того аби обирати інтереси розбудови української державності стадо завжди обирало красиве прізвище та гречку сьогодні. Оберемо Кравчука, а там хоч каміння з неба.
З шести родин навколо моєї, п'ятеро роками так і обирало дружбу з росією, бо комуналка так дешевшою буде. Сьогодні половина мовчить (латентні "ждуни", це Полтавщина), половина з них кажуть що "прозріли", вишиванки одягли.
Однак впевнений, завтра і ті й інші ще якийсь "креативний шлях" оберуть, навіть сумнівів не виникає.
WOLF_S | СуперСтар *
[Re: juiT] 13 июня 2024 в 18:11
juiT 13.06.2024 08:23 пишет:

Змий 13.06.2024 08:07 пишет:

Бальзака ще більш менш, її там робили, я майже завжди по ній їду, якщо з Трої виїжджаю.
Ще Закревського , така угробана завжди була.
Зато ось тут дуже потрібне коло зробили. Без нього останні 30 років ніяк. При тому так зробили, що якесь п'яне буде на зупинці.

Бальзака,нечётная сторона, ещё хорошее покрытие,а вот четная сторона,там сыпется,особенно участок Милославская(или как она сейчас зовётся) и до Сабурова,в обе стороны трэш
juiT | подсевший на форум *
[Re: WOLF_S] 14 июня 2024 в 14:43
Я по тій стороні років 5 чи 6 назад їздив, тоді вже було гівно.
Якщо їду з оболоні, то по Бальзака до першого повороту ліворуч, і потім вже по тій стороні де Район.
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

А вы уже занесли дороги в актив Кличку? (22/22)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 54597