Re: Моя газовая эпопея . Плохо заводится на бензине
[Re: MadMax] 16 сентября 2016 в 10:22
На бензині вона заводиться завжди з першого разу - пробки, траса, зима, літо, ураган, метеоритний дощ - пофіг. Досить перед глушінням дві хвилини проїхати на бензі і вона заведеться без проблем. Не заводиться тільки на гарячу після газу. Я звертався до хундая на Автозаводській, де газ ставили в 2014, звертався до офіціалів БРС на фрунзе і полярній, їздили, газували, ноутбук підключали, тиск в рампі міряли, під капотом лазили, по колесах стукали - нічого не можуть зробити. Все в нормі, але не заводиться. Той блочок я можу викинути, його ніби нема, ніякого ефекту.
[Re: rastych] 16 сентября 2016 в 18:29
rastych 13.09.2016 09:51 пишет: У мене на BRC зворотня біда - після газу на холодну заводиться ідеально, а на гарячу - з другого разу (стабільно). Але якщо потягтися в жару в пробці на газу - може й з десятого. Якщо перед глушінням дві хвилини перейти на бенз - все норм, заведеться одразу. Блочок No Problem -стоїть, толку нуль Вже три офіціали нічим не можуть зарадити, шо хундай, шо BRC. Так і їжджу вже 2.5 роки.
аааа))) в мене така ж проблема. ГБО Lovato, двиг. 2.4бенз. Газовщики розводять руками, кажуть все гуд по газу.
[Re: Sattom] 16 сентября 2016 в 19:50
пусть покажут все гуд по топливным поправка блока управления двигателем ... вот когда после поездки 3-10 минут долговременная будет в пределах 5% вот тогда ок =)