autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни

Моя газовая эпопея . Плохо заводится на бензине (5/5)

utiputi | важничающий писатель *
Re: Моя газовая эпопея . Плохо заводится на бензине
[Re: MadMax] 16 сентября 2016 в 10:18
В ответ на:

и третье - что значит никто не может, если вы обращались к официалам и брц ..

Скорее , не не могут , а не хотят , не знают и т.д. - оно им надо ?
rastych | патриарх **
[Re: MadMax] 16 сентября 2016 в 10:22
На бензині вона заводиться завжди з першого разу - пробки, траса, зима, літо, ураган, метеоритний дощ - пофіг. Досить перед глушінням дві хвилини проїхати на бензі і вона заведеться без проблем. Не заводиться тільки на гарячу після газу.
Я звертався до хундая на Автозаводській, де газ ставили в 2014, звертався до офіціалів БРС на фрунзе і полярній, їздили, газували, ноутбук підключали, тиск в рампі міряли, під капотом лазили, по колесах стукали - нічого не можуть зробити. Все в нормі, але не заводиться.
Той блочок я можу викинути, його ніби нема, ніякого ефекту.
MadMax | IesuiT ***
[Re: rastych] 16 сентября 2016 в 18:22
Досить перед глушінням дві хвилини проїхати на бензі і вона заведеться без проблем. Не заводиться тільки на гарячу після газу.

-- это 200% не настроен газ вы правильно описали снятие проблемы чрезмерных топливных поправок при езде на газу

ищите кто будет настраивать газ не по параметрам ГБО а по данным топливных поправок блок управления двигателем ,

достаточно после езды на газу посомтреть топливные поправки чтобы понять причину плохого запуска ...

так что ищите кто настроит вам нормально ГБО ... те где вы были оказались неспособны

на паре машин которые мне попадались с брц я именно смотрел на данные блока управления двигателем , а не на то что показывали газомозги ...

а проблема была в том что на газу глохла при остановке на светофоре =)
Змінено MadMax (18:24 16/09/2016)
Sattom | старожил **
[Re: rastych] 16 сентября 2016 в 18:29
rastych 13.09.2016 09:51 пишет:

У мене на BRC зворотня біда - після газу на холодну заводиться ідеально, а на гарячу - з другого разу (стабільно). Але якщо потягтися в жару в пробці на газу - може й з десятого.
Якщо перед глушінням дві хвилини перейти на бенз - все норм, заведеться одразу.
Блочок No Problem -стоїть, толку нуль
Вже три офіціали нічим не можуть зарадити, шо хундай, шо BRC.
Так і їжджу вже 2.5 роки.

аааа))) в мене така ж проблема. ГБО Lovato, двиг. 2.4бенз. Газовщики розводять руками, кажуть все гуд по газу.
MadMax | IesuiT ***
[Re: Sattom] 16 сентября 2016 в 19:50
пусть покажут все гуд по топливным поправка блока управления двигателем ... вот когда после поездки 3-10 минут долговременная будет в пределах 5% вот тогда ок =)
Змінено MadMax (19:50 16/09/2016)
Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни

Моя газовая эпопея . Плохо заводится на бензине (5/5)

Додаткова інформація
Модератор:

annex, Amateur, moderator 

0 користувачів і 19 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8243