autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Disnake | Достоевский *
Re: Приехал Hyundai Creta + цены
[Re: Ganni] 8 мая 2018 в 15:47
Ganni 08.05.2018 14:18 пишет:

Ой я сумніваюсь, що "розпробував" - просто, мабуть, на вашому маршруті дійсно одна-дві крети поселились і ви їх почали помічати от і все

ну их точно намного больше чем кодьяков, из которых я только один вижу потому что паркуется под домом - на дорогах еще не замечал
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Disnake] 8 мая 2018 в 15:52
Disnake 08.05.2018 15:47 пишет:

Ой я сумніваюсь, що "розпробував" - просто, мабуть, на вашому маршруті дійсно одна-дві крети поселились і ви їх почали помічати от і все

ну их точно намного больше чем кодьяков, из которых я только один вижу потому что паркуется под домом - на дорогах еще не замечал

Я б також сказав, що візуально у Києві Кодьяків істотно більше за Крет. І це при тому, що реально Кодьяк пізніше почали продавати.
Навіть і для себе пояснив би це - Крета на повному приводі буває тільки з 2.0 + 6АТ і за ціною фактично ідентичній Туксону 2.0 4х4 6АТ. Це робить її придбання у такій комплектації абсолютно недоцільним. А 1.6 і передній привід (там і комплектація близька до повного бубну) - так нащо вона така потрібна?
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: harald67] 8 мая 2018 в 17:00
harald67 08.05.2018 15:52 пишет:

Я б також сказав, що візуально у Києві Кодьяків істотно більше за Крет. І це при тому, що реально Кодьяк пізніше почали продавати

Так камрад якраз навпаки - вважає, що Крет більше ніж Кодьяків
Ще пару місяців тому може так і було - але зараз чехів помітно побільшало принаймні в столиці
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Ganni] 8 мая 2018 в 17:03
Ganni 08.05.2018 17:00 пишет:

В ответ на:

...

Я б також сказав, що візуально у Києві Кодьяків істотно більше за Крет. І це при тому, що реально Кодьяк пізніше почали продавати

Ще пару місяців тому може так і було - але зараз чехів помітно побільшало принаймні в столиці

У всіх у нас субєктивні враження.
Але от як сніга розтанули, то кодьяків бачу мінімум 2-3 щодня, а крету можу і тиждень не побачити. У мене таке враження, що крети взагалі припинили купувати, як минулого літа на середні комплектації туксона цікаві цін встановили, а ціни на крети пропорційно не знизили.
Disnake | Достоевский *
[Re: Ganni] 8 мая 2018 в 17:28
Ganni 08.05.2018 17:00 пишет:

В ответ на:

...

это скорее от того что я езжу нищебродскими маршрутами чтобы в пробках не стоять, поэтому кодьяков практически не вижу (даже могу сказать - последний раз видел на пл. победы недели 3 назад, может еще в прошлую пятницу на лыбедской, но я не уверен кодьяк то был или тигуан - далековато было)
GreenMile | V.I.P ***
[Re: del_liero] 8 мая 2018 в 22:22
Кто что хочет - то и видит, от и все
Когда интересуешься какой-то машиной или когда на ней ездишь, начинаешь через время только их и замечать и удивляться - как их много стало
З.Ы. Если чо, не вижу ни кодиаков, ни крет
Disnake | Достоевский *
[Re: GreenMile] 9 мая 2018 в 14:30
GreenMile 08.05.2018 22:22 пишет:

Кто что хочет - то и видит, от и все
Когда интересуешься какой-то машиной или когда на ней ездишь, начинаешь через время только их и замечать и удивляться - как их много стало
З.Ы. Если чо, не вижу ни кодиаков, ни крет

тут еще есть особенности человеческого мозга - все что попадает в поле зрения человека фактически попадает в его память, просто доступиться к этим данным могут/хотят не все
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Приехал Hyundai Creta + цены (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 31 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 26178