Ganni 08.05.2018 14:18 пишет: Ой я сумніваюсь, що "розпробував" - просто, мабуть, на вашому маршруті дійсно одна-дві крети поселились і ви їх почали помічати от і все
ну их точно намного больше чем кодьяков, из которых я только один вижу потому что паркуется под домом - на дорогах еще не замечал
Ganni 08.05.2018 14:18 пишет: Ой я сумніваюсь, що "розпробував" - просто, мабуть, на вашому маршруті дійсно одна-дві крети поселились і ви їх почали помічати от і все
ну их точно намного больше чем кодьяков, из которых я только один вижу потому что паркуется под домом - на дорогах еще не замечал
Я б також сказав, що візуально у Києві Кодьяків істотно більше за Крет. І це при тому, що реально Кодьяк пізніше почали продавати. Навіть і для себе пояснив би це - Крета на повному приводі буває тільки з 2.0 + 6АТ і за ціною фактично ідентичній Туксону 2.0 4х4 6АТ. Це робить її придбання у такій комплектації абсолютно недоцільним. А 1.6 і передній привід (там і комплектація близька до повного бубну) - так нащо вона така потрібна?
Я б також сказав, що візуально у Києві Кодьяків істотно більше за Крет. І це при тому, що реально Кодьяк пізніше почали продавати
Так камрад якраз навпаки - вважає, що Крет більше ніж Кодьяків Ще пару місяців тому може так і було - але зараз чехів помітно побільшало принаймні в столиці
Я б також сказав, що візуально у Києві Кодьяків істотно більше за Крет. І це при тому, що реально Кодьяк пізніше почали продавати
Так камрад якраз навпаки - вважає, що Крет більше ніж Кодьяків Ще пару місяців тому може так і було - але зараз чехів помітно побільшало принаймні в столиці
У всіх у нас субєктивні враження. Але от як сніга розтанули, то кодьяків бачу мінімум 2-3 щодня, а крету можу і тиждень не побачити. У мене таке враження, що крети взагалі припинили купувати, як минулого літа на середні комплектації туксона цікаві цін встановили, а ціни на крети пропорційно не знизили.
это скорее от того что я езжу нищебродскими маршрутами чтобы в пробках не стоять, поэтому кодьяков практически не вижу (даже могу сказать - последний раз видел на пл. победы недели 3 назад, может еще в прошлую пятницу на лыбедской, но я не уверен кодьяк то был или тигуан - далековато было)
Кто что хочет - то и видит, от и все Когда интересуешься какой-то машиной или когда на ней ездишь, начинаешь через время только их и замечать и удивляться - как их много стало З.Ы. Если чо, не вижу ни кодиаков, ни крет
GreenMile 08.05.2018 22:22 пишет: Кто что хочет - то и видит, от и все Когда интересуешься какой-то машиной или когда на ней ездишь, начинаешь через время только их и замечать и удивляться - как их много стало З.Ы. Если чо, не вижу ни кодиаков, ни крет
тут еще есть особенности человеческого мозга - все что попадает в поле зрения человека фактически попадает в его память, просто доступиться к этим данным могут/хотят не все