2001 року випуску, 2-літрову з клімат контролем і пробігом в 170 тис.км. 10 штук баксів - нормальна ціна, якщо по ходовій все більш-менш в нормі і постійно обслуговувалась в офіціалів? На що звернути увагу при огляді? Завчасно дякую за інформацію!
В ответ на: 2001 року випуску, 2-літрову з клімат контролем і пробігом в 170 тис.км. 10 штук баксів - нормальна ціна, якщо по ходовій все більш-менш в нормі і постійно обслуговувалась в офіціалів? На що звернути увагу при огляді? Завчасно дякую за інформацію!
Снизить цену до 8 000 $ и брать не глядя. Обратить внимание на двигло, оно прожорливое на масло.
Основное надо смореть двигло. Ну а все остальное - меняется , ремонтируеццо 8)
Если не была серьезно битой, то цена неплохая, хотя можно поторговаться. А двигатель, как , уже Илья отметил масло будет жрать. На таком пробеге уже будет жрать много.
В ответ на: Если не была серьезно битой, то цена неплохая, хотя можно поторговаться. А двигатель, как , уже Илья отметил масло будет жрать. На таком пробеге уже будет жрать много.
Зі слів - один раз догнала мордою іншу. Але обійшлись лише оптикою і бампером. Ремонтувались у тих же офіціалів. З приводу двигуна - невже дійсно такий поганий двигун? У мене на моні пробіг без капіталки вже 300 тис.км. Так масло від заміни до заміни лише на піврівня дозволеного опускається. Гм... Як перевірити даний двигун? Було б монька, там би перевірив без проблем, так як знаю його роботу. А тут? Лише зовнішнім оглядом і компресією?
Езжай на Тверской тупик, 4 и проверяй кузов и двигатель. (предварительно перезвони мне - я скажу к кому подойти) Двигатель неплохой, но там какие-то конструктивные особенности с маслосъемными кольцами, поэтому ест масло. Зайди на форум Шкода - клуба. Там есть ВасилийЛ из Харькова - у него уставшая 2,0 - спроси у него про все баги которые могут быть - а то он на автоюа только раз в неделю заходит.
По мне, так тоже весьма недорого. 2 мес. назад у меня ушла Октаха 1,6 (с натуральным пробегом 120 тыс.), 1999г., часично крашеная, с треснутым лобовым стеклом, на посредственной резине, пустая (подушка, г/у, электропакет) за 9600 за неделю, причем перекупщики давали 9300. А тут и год посвежеее, и двигло помощнее, и фарш повеселее. Проверить надо машинку предвзято, хотя бывает всякое.
В ответ на: Хм... а не дёшево ли это? Мне казалось они дороже
А ти думаєш, чому я її беру? ;-) Дивився дану машинку. По кузову. Стан майже відмінний, якщо не враховувати маленький (з десять копійок) скол фарби на передній лівій дверцяті. Вмятини не має. Салон - цілий, але трохи запущений (необхідна хімчістка). По ходовій - скоро необхідно буде міняти сайлент-блоки. Тормозні диски і колодки позаду - нові, спереді - 10 тис. назад мінялись. Стойки - Коні, наскільки я зрозумів, то передні ще регулюються. В відмінному стані. Диски литі, 15-ки, гума літня - майже нова. Послухав двигун. Слабенько буває потряхує в роботі на холостому, думаю, що це високов.провода, так як свічки нещодавно міняли (хоча може і пальне хрєнове). Масляних плям не видно. Машина по комплектації - Elegance.
Якщо все буде гуд, то наступного тижня вже буду кататись на ній. А ціна, справді дуже приємна. Дивився по оголошенням - то по даним параметрам менше ніж за 13-14 тис не знайдеш.
Недавно взял с движком 1.8Т 2001 г. с пробегом 126 т. за 11800. Так мне в нее штуцер баков еще вкинуть надо. Стекло лобовое, бампер передний по ходовой там.. Главное не битая, не ржавая, движок не убитый. А сайлент блоки все стоят 100 грн.