autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумCitroen форум

Бегемот смердить камазом! (2/2)

S.W.A.T. | Достоевский *
Re: Бегемот смердить камазом!
[Re: Komiks] 6 ноября 2016 в 09:43
Komiks 05.10.2016 13:23 пишет:

а хто б порадив такий сервіс щоб нормально діагностику провели, щоб не вийшло так що бабло взяли а ніхто нічого не робив... візьмуть бабло за діагностику і просто скажуть не парся все гуд

Если ещё нужен толковый мастер по дизельным системам питания, пиши в личку, есть такой, на Нивках. Ответственный и порядочный человек. Занимается сугубо дизельным питанием.

Димок | йа редиско **
[Re: S.W.A.T.] 24 ноября 2016 в 20:58
то чим все закінчилось? залив норм соляру і воняти перестало?

у самого таке питання виникає з похолоданням.
Komiks | старый писатель *
[Re: Komiks] 30 ноября 2016 в 12:12
закінчилося це витратами в 3500 грн, заїхав я на СТО до рекомендованого S.W.A.T. тут на форумі дизелиста, виявили прогорання шайби під 3 форсункою(звідси запах камаза був біля авто і частково в авто, ці роботи обійшлися в 2860грн) наступного дня загнав для боротьби з чорним димом (заглушили клапан ЕГР - 640 грн) дим пропав. і виявили ще одну неприємну річ , роздовбаний корпус повітряного фільтра, зараз в пошуках б/у... але СТО толкова, 4 бокса під авто і в іншому набір різних стендів, я так зрозумів для ремонту паливної апаратури...
Змінено Komiks (12:13 30/11/2016)
alex131 | Супер писатель! ***
[Re: Komiks] 30 ноября 2016 в 13:25
Komiks 30.11.2016 12:12 пишет:

закінчилося це витратами в 3500 грн, заїхав я на СТО до рекомендованого S.W.A.T. тут на форумі дизелиста, виявили прогорання шайби під 3 форсункою(звідси запах камаза був біля авто і частково в авто, ці роботи обійшлися в 2860грн) наступного дня загнав для боротьби з чорним димом (заглушили клапан ЕГР - 640 грн) дим пропав. і виявили ще одну неприємну річ , роздовбаний корпус повітряного фільтра, зараз в пошуках б/у... але СТО толкова, 4 бокса під авто і в іншому набір різних стендів, я так зрозумів для ремонту паливної апаратури...

Что за СТО? Можно в личку
Nicholas | патриарх **
[Re: Komiks] 30 ноября 2016 в 14:16

для боротьби з чорним димом (заглушили клапан ЕГР - 640 грн) дим пропав.

Тепер при наступній заміні мастила перевірте інтеркулер та патрубки. Це не важко. Якщо там буде до 100 гр масла - це нормально, а якщо пів літра виллється - то дуже недобре.
[Re: Nicholas] 30 ноября 2016 в 15:08
можна розписати механызм як саме перевырити?
[Re: Komiks] 30 ноября 2016 в 15:35
А ще таке може хто підскаже. Корпус знайшов, на днях буде в мене, нема ні в кого інформації чи особистого досвіду по заміні корпусу, що потрібно зняти і як його замінити власноруч?
Nicholas | патриарх **
[Re: Komiks] 30 ноября 2016 в 18:22
Komiks 30.11.2016 15:08 пишет:

можна розписати механызм як саме перевырити?

Від'єднати патрубки (великі такі), зняти інтеркулер.Якщо в патрубках або інтеркулері буде багато масла - побачите. Можно тільки патрубки від'єднати,це взагалі на 2 хв. роботи - в них заглянути. Але це все після того, як добре поїздите з відключеним ЕГР. Взагалі, якщо масло не їсть від заміни до заміни - то нічого й дивитись там.
S.W.A.T. | Достоевский *
[Re: alex131] 30 ноября 2016 в 19:37
alex131 30.11.2016 13:25 пишет:

Что за СТО? Можно в личку

Данное секретное СТО,сугубо по ремонту дизельных систем питания
Пока на них вышел, перелапатил миллион СТО и потратил кучу времени и денег. Везде или развод или тупые мастера, которые никуя не понимают, и это тоже развод.
Это СТО так себе, но, на нем есть отличный мастер, который и как человек хороший и как специалист своего дела.
Его номер, специально выкладываю для клубных камрадов, ибо знаю как трудно найти именно толкового мастера и позитивного человека.

0672093902 - Александр Васильевич, никаких паролей нету, так как телефон личный, есть одна убедительная просьба не сношать ему по телефону мозг, а просто записаться и приехать. Бо он очень сильно загружен работой.
Спасибо за понимание
Autoua.netФорумCitroen форум

Бегемот смердить камазом! (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 22329