На фото самостоятельная работа сына, ученика 7 класса. Оценена в 7 баллов.Я сам в химии ни бумбум, но факту вроде все нормально, кроме почерка. Вопрос к знатокам почему поставили 7 ?
Те одне завдання, що на фотці, виконано по суті правильно.
7 клас, це ж перший рік вивчення хімії, да? Хз, може від дитини вимагається показати знання, що за номенклатурою алюміній - Al, а не AL, і з хлором те ж.
blurb 20.10.2016 18:58 пишет: Те одне завдання, що на фотці, виконано по суті правильно.
7 клас, це ж перший рік вивчення хімії, да? Хз, може від дитини вимагається показати знання, що за номенклатурою алюміній - Al, а не AL, і з хлором те ж.
називає хімічні елементи (не менше 20-ти) за сучасною науковою українською номенклатурою, записує їхні символи;
Я розумію, що це просто почерк поганий, але Na і NA - різні речі, наприклад
Спасибо большое, но я специально не выложил всю фотку страницы. На самом деле сын по своей присущей невнимательности на уроке химии взял тетрадку по географии. Ну и сдал самостоятельную работу в тетрадке по географии. И судя по этому препод влепил 7.
Ну нічо, з іншого боку, електронні конфігурації хлопець засвоїв нормально. Порадуйте його, що в хімії для дорослих е.к. калію можна писать [Ar]4s1, і даже в зошиті з мови.