Lusha 26.10.2016 17:57 пишет: давно не интересовался темой. Какой бренд, модель? Что б можно было отрегулировать, чтоб не слепила встречку и что б хорошо видно было
Lusha 26.10.2016 17:57 пишет: давно не интересовался темой. Какой бренд, модель? Что б можно было отрегулировать, чтоб не слепила встречку и что б хорошо видно было
регулировка-ослепление зависит не от лампы, а от фары какая там будет лампа дело десятое
1. Галогенная лампа Philips H7 CrystalVision 12V 12972CVSM - надто багато голубого напилення - світло буде приємнішим "білим" ("під ксенон") в хорошу погоду, і слабшим в дощову-туманну. 2. Галогенная лампа Philips H7 LongLife EcoVision 12V 12972LLECOC1 - назва LongLife говорить сама за себе, тобто швидко не перегорить. Але, теж саме стосується і ссамих звичайних дешевих ламп - вони також швидко не перегорають, на відміну від ламп підвищеної яскравості. Без голубого напилення, тобто лампа "всесезонна", універсальна. EcoVision - нічого не значить. Споживання в неї +- те ж саме. 3. Галогенная лампа Hella H7 8GH007157121 55W - нічого про неї не знаю, по ціні - звичайна лампочка. Без голубого напилення, тобто лампа "всесезонна", універсальна.
Ну і так, є авто, в яких світло "з заводу" гірше ніж хотілося б. Тут без ламп підвищеної яскравості і/або деякої модернізації електропроводки нічого не вдієш.
Офуеть от света. волки сыты. офцы целы. правда кошельку вечная память.
профит.
у меня был, правда, на разных авто, и колхозоксенон, который я выкинул и вернул родной галоген. И заводской ксенон с авторегулировкой и омывайкой. Я знаю чем они отличаются. Вряд ли я буду что-то мудрить с родным светом.
VovkZ 27.10.2016 14:56 пишет: 1. Галогенная лампа Philips H7 CrystalVision 12V 12972CVSM - надто багато голубого напилення - світло буде приємнішим "білим" ("під ксенон") в хорошу погоду, і слабшим в дощову-туманну. 2. Галогенная лампа Philips H7 LongLife EcoVision 12V 12972LLECOC1 - назва LongLife говорить сама за себе, тобто швидко не перегорить. Але, теж саме стосується і ссамих звичайних дешевих ламп - вони також швидко не перегорають, на відміну від ламп підвищеної яскравості. Без голубого напилення, тобто лампа "всесезонна", універсальна. EcoVision - нічого не значить. Споживання в неї +- те ж саме. 3. Галогенная лампа Hella H7 8GH007157121 55W - нічого про неї не знаю, по ціні - звичайна лампочка. Без голубого напилення, тобто лампа "всесезонна", універсальна.
Ну і так, є авто, в яких світло "з заводу" гірше ніж хотілося б. Тут без ламп підвищеної яскравості і/або деякої модернізації електропроводки нічого не вдієш.
Компрмисы существуют, в смысле, чтоб не с голубым отливом, но и поярче обычных дешевых?
Lusha 27.10.2016 16:57 пишет: Компрмисы существуют, в смысле, чтоб не с голубым отливом, но и поярче обычных дешевых?
Яскравіше, звісно - є, але зважуючи на їх ціну (300-400 грн пара) - компромісами їх назвати важко. Лампи підвищеної яскравості (самі яскраві і якісні по світловому пучку): 1. в Піліпса - це лампи x-treme vision. 2. В Осрам - Night Breaker Unlimited. Ну і майже все. В цих ламп є трохи голубого на колбі, але не критично. Я особисто їжджу з Philips X-tremeVision (+130), в них менше голубого, ніж в Осрам Night Breaker Unlimited. Працюють не довго, десь 6-10 місяців. Тобто потрібно півтора-два комплекти ламп в рік.