Re: По NP Shopping есть пару вопросов. Кто пользовал?
[Re: Cirax] 5 мая 2023 в 12:22
Cirax 02.05.2023 17:04 пишет: Отвечу сам. Нужна выписка с банка, инвойса не достаточно
Колега зараз з ними як раз свариться - прийшов йому старлінк, який надіслали безкоштовно після того як перший вийшов з ладу. І тепер треба якось довести що він за нього не платив, щоб не платити розмитнення
[Re: ssb] 5 мая 2023 в 14:55
ssb 05.05.2023 12:22 пишет:
Cirax 02.05.2023 17:04 пишет: Отвечу сам. Нужна выписка с банка, инвойса не достаточно
Колега зараз з ними як раз свариться - прийшов йому старлінк, який надіслали безкоштовно після того як перший вийшов з ладу. І тепер треба якось довести що він за нього не платив, щоб не платити розмитнення
Да у меня ещё относительно терпимо с НП прошло.
На таможне упаковку с товаром разорвали на 3 части, при этом потеряв крайне необходимые детали. В итоге 270Е с большой вероятностью накрылись женским органом.
[Re: KEV] 12 сентября 2024 в 22:03
Хочу розповісти про свій невеличкий та, на жаль, не дуже позитивний досвід співпраці із NP-Японія.
1. Замовив тестову посилку на 60$ 2. Амазон-Японія доставив за 48 годин. 3. NP підтвердила отримання тільки на 4-ту добу. 4. На 20 добу спитав "а де відправлення?" 5. Прийшлося підтверджувати що щось було (хоч не загубили) та вже минув місяць а посилка все ще у Японії та невідомо коли приїде.
1. Замовив сину на день народження годинник вартістю більше 1000уо. 2. Амазон-Японія доставив за 48 годин. 3. Пройшов тиждень, а NP не прозвітувала про отримання... 4. Звернувся на гарячу лінію за підтримкою, надав підтверджуючи скріни. 5. Вже кілька днів шукають. Я навіть боюся подумати що робити якщо... Сподіваюсь...
[Re: Джин] 15 сентября 2024 в 00:40
Те що термін доставки буде значний я розумів одразу, бо бажаючих там купувати не багато - Япония не дешева країна та навіть японські товари часто коштують дорожче ніж у США. Значно більше мене дратує невизначеність (сподіваюсь що не втрата) коштовної посилки.
Декілька думок: 1. Сьогодні отримав декілька книжок та флешку із США. 8 днів із дати купівлі. Ну можуть же якщо хочуть. 2. Зараз отримав опроснік. «Як ви нас оцінюєте» та тому подібне. Мені про США писати чи про Японію? Я діти… 3. NP пропонує страхувати міжнародні вантажі. А що робити якщо ви загубили не пвд час перевезення а ще при отриманні?
[Re: Джин] 20 сентября 2024 в 08:17
Джин 14.09.2024 22:20 пишет: Тож самое. Получил на НП Япония деталь 30 августа До сих пор на складе, не отправлено. Полагаю что отправки из Японии происходят очень редко.
Сьогодні вночі моя перша/тестова посилка виїхала з Японії до України. Рівно місяць очікування на складі. Подивимось скільки часу займе дорога. Але значно приємніше що знайшлась більш коштовна посилка. Сумніву що вона була доставлена Амазоном в мене не було - було питання чи знайде її NP. Знайшли на 18-й день після отримання. До України наче не відправили. Навмисно (бо разом перевищення) чи не встигли, то не відомо. Головне що знайшли.
[Re: Джин] 23 сентября 2024 в 01:27
Джин 14.09.2024 22:20 пишет: Тож самое. Получил на НП Япония деталь 30 августа До сих пор на складе, не отправлено. Полагаю что отправки из Японии происходят очень редко.
у меня из китая, посьілка шла 2+ месяца. 2 месяца на складе в Китае лежала - писал им в чЯтик - 3 раза заявляли - ближайшим самолетом вьілетит... после того как написал в ФБ - отправили через пару дней
[Re: KEV] 24 сентября 2024 в 11:12
KEV 20.09.2024 08:17 пишет:
Сьогодні вночі моя перша/тестова посилка виїхала з Японії до України. Рівно місяць очікування на складі. Подивимось скільки часу займе дорога. Але значно приємніше що знайшлась більш коштовна посилка. Сумніву що вона була доставлена Амазоном в мене не було - було питання чи знайде її NP. Знайшли на 18-й день після отримання. До України наче не відправили. Навмисно (бо разом перевищення) чи не встигли, то не відомо. Головне що знайшли.
так понимаю наши посылки выехали в одной партии. И сегодня уже в отделении.
[Re: Джин] 24 сентября 2024 в 11:45
Так, але дивись уважно на вагу. В мене було по документах 2,02 кг (37$ доставка). Фактична вага (перевірив у відділенні) 2,00 кг (32$ доставка). Наче вже вирішили питання на мою користь. Ввечері буду отримувати.
Але на японському Амазоні підсажують на голку бо дають бонусні бали. В мене їх на 110$, а тому треба буде ще їх витрачати
[Re: Dns_kobra] 24 октября 2024 в 19:40
Нова афера від Нової. Зветься гарантія. Гарантує що посилка не загубиться з моменту отримання на складах Нової до моменту видачі клієнту. Вартість 0,5%. Послуга обовʼязкова, відмовитись не можливо. У моєму розумінні не загубити то є частина роботи закладена у тариф. Чекаємо окрему оплату за вантажні роботи або на ще якусь дичину. Окрім слова ПОЗОР нічого іншого на думку не приходить.