В четвер - один з найбільших ринків в Україні. Особливо багато всіляких бусиків, черевичків, фургончиків. В неділю - значно менше, але теж є на що подивитись.
VJ. 17.11.2016 09:46 пишет: В четвер - один з найбільших ринків в Україні. Особливо багато всіляких бусиків, черевичків, фургончиків. В неділю - значно менше, але теж є на що подивитись.
В четвер зранку з години так 07.00 до 11.00. Від автовокзалу маршрутка 28,тролейбус 5 в сторону КРЗ.
Я з Луцька. В четвер дійсно ринок більший. Можна нічним поїздом приїхати якраз на ранок. Кожен таксист знає і загривень 30-40 завезе. Ринок з 6-7 ранку до 11 годин. Далі розїжджаються. Можу в ПМ дати контакти значомого майстра, який не одному вже одноклубнику поміг за невеликі кошти. Поміг вибрати, завіз на СТО, де також можна пробити авто, документи поміг виробити всі, навіть зареєструвати можна в той же день.
А ще краще - домовитися з ним і він привезе з Європи щось толкове. Вийде дешевше як на базарі і в кращому стані. Можна з ним разом поїхати. Він мені кілька авто вибирав.