Re: На Крещатике хотят обустроить 9 наземных переходов
[Re: Sergu44o] 31 марта 2017 в 14:05
Sergu44o 31.03.2017 13:51 пишет:
Silveren 31.03.2017 11:58 пишет:
Fabio Angeluchi 31.03.2017 10:43 пишет:
Да и скоростной трамвай нужно переходами порезать.Уж больно далеко идти...
И разворотами, а то ехать тоже далеко
З Києва поступово роблять забите село десь в Полтавській області. Доріг немає, пішоходи лазять де попало...
Серж, я не был в забитом селе Полтавской области, не знаю, я был в славном городе Черкассы, дорог нет, разметки нет, ржавые ещё советские черно-белые отбойники, через каждые 20-30 метров пешеходные переходы со светофорами и неспешно гуляющая молодёжь по этим пешеходным переходам. Правда не всё так плохо, мне очень понравилось, что почти над каждым, пешеходным переходом, натянута стальная проволока и на этой проволоке весят фонари, которые освещают этот переход. Что очень спасает увидеть ту же молодёжь с пивом на ПП. Толково!
[Re: sashkaa] 4 апреля 2017 в 10:38
Якщо абстрагуватись выд самої ідеї таких глобальних змін руху. На приведеній схемі з сайту НашКиїв мене дуже здивував один момент: виїзд з Паркової на Грушевського. Зовсім недавно три тижні!! робили пішохідний перехід з різнокольорової брущатки. А тепер їх там планується два і той, що зробили треба перенести на десяток метрів.... Цікаво, чи хтось, хоча б на рік вперед, дивиться/планує/аналізує?
[Re: do9cent] 4 апреля 2017 в 10:57
do9cent 04.04.2017 10:38 пишет: Якщо абстрагуватись выд самої ідеї таких глобальних змін руху. На приведеній схемі з сайту НашКиїв мене дуже здивував один момент: виїзд з Паркової на Грушевського. Зовсім недавно три тижні!! робили пішохідний перехід з різнокольорової брущатки. А тепер їх там планується два і той, що зробили треба перенести на десяток метрів.... Цікаво, чи хтось, хоча б на рік вперед, дивиться/планує/аналізує?
А мені іще цікаво, навіщо взагалі потрібен перехід через Грушевського від памятника Лобановському до Музейного провулку? Які натовпи пішоходів там пересуваються? Хто, звідки, куди і навіщо там планує переходити? Там же взагалі з обох боків вулиці нічого немає.