В ответ на: А если серьезно, то экобуст на 100, 125 и 140 лошадей - один и тот же. Детали - в прошивке. Нынешние экобусты спокойно чипуются на 140.
Це так, але ж ресурс міняється від степеня форсування двигуна (навіть от прошивкою). У Львові, знаю, їздить дуже гарна Фієста 1.0 чіпована до 150 коней. От скільки проїздить
В ответ на: А если серьезно, то экобуст на 100, 125 и 140 лошадей - один и тот же. Детали - в прошивке. Нынешние экобусты спокойно чипуются на 140.
Це так, але ж ресурс міняється від степеня форсування двигуна (навіть от прошивкою). У Львові, знаю, їздить дуже гарна Фієста 1.0 чіпована до 150 коней. От скільки проїздить
Чіп-тюнінг буває різним. Одне діло підняти потужність з однієї заводської версії (дефорсованої) до іншої, інше витискати всі можливості з двигуна. Але не будемо розводити флуд. Тут про Фієсту
Ford Fiesta 2017 отримав відчутно більші габарити. Довжина п’ятидверки віднині стала 4040 мм, а ширина – 1734 мм. Таким чином, надбавка становить 71 і 12 мм відповідно.
Что здесь от Пежо с его ай-кокпитом? Это вылитый новый i30.
Та не говори, цвет точь-в-точь, руль тоже круглый, дефлекторов обдува столько же. Точная копия прям
Ну сильно разными их не назвать.
А сейчас тенденции такие - акцент на горизонтальные линии торпедо, игра линий/плоскостей в области бардачка, центральная консоль не диспрпорциональна и часто визуально не дотягивается до тоннеля КПП. А вспомни салоны начала-середины 2000-х: сплошь сильно вытянутые по вертикали центральные консоли, на бардачке ничо интересного как правило (только у БМВ стабильно была горизонтальная накладка почти по всей ширине торпедо, под люминий, емнип). Навскидку, я у Хюндая вижу пару заимствований от Ауди, но я ж не говорю "вылитая Ауди"