Авто Opel Astra 2011. Функція Slave я так розумію є у двох? Також хочеться щоб була можливість керувати котлом Webasto брелоком сигналки. Автозапуск, джиесеми і джипіеси не потрібно. Яка з цих двох буде просто і без глюків виконувати свою роботу? Більше схиляюсь до пандори, але була у мене стара модель Pandora DeLuxe 1000i, так намучився з нею в плані перешкод з і дальністю сигналу, що в кінцевому результаті закривав ЦЗ. Що порадите шановні форумчани?
Віталій 30.11.2016 23:34 пишет: Авто Opel Astra 2011. Функція Slave я так розумію є у двох? Також хочеться щоб була можливість керувати котлом Webasto брелоком сигналки. Автозапуск, джиесеми і джипіеси не потрібно. Яка з цих двох буде просто і без глюків виконувати свою роботу? Більше схиляюсь до пандори, але була у мене стара модель Pandora DeLuxe 1000i, так намучився з нею в плані перешкод з і дальністю сигналу, що в кінцевому результаті закривав ЦЗ. Що порадите шановні форумчани?
З часів коли була та Deluxe 1000 багато води вже утекло. Декілька поколінь Пандор змінилось. У А93 брелок може більш сподобатись - біленький такий. Але особисто мені більше до вподоби DX50. Але я з боку не користувача - Пандора зручніше в налаштуванні, більш гнучка в налаштуваннях.