5-го вересня СК Уніка почала продавати новий продукт "Пряме врегулювання".
Якщо сталось ДТП за участю двох або кількох авто та винен інший водій - я отримую виплату в своїй страховій, а не в страховій винуватця.
6-го вересня оплатив 295грн та оформив собі такий договір. (за +195грн можна було оформити "конс"єрж сервіс, але він у мене вже був по договору КАСКО).
31-го жовтня сталося ДТП: ВАЗ здав в мій авео. Водій ВАЗ був п"яний, без страховки, безробітний, авто не його.
3-го листопада написав заяву в офісі СК Уніка та авто оглянув експерт страхової. Також для виявлення прихованих пошкоджень був направлений до офіціалів рено на Грінченка.
11-го листопада відвідав СТО на Грінченка, було знято бампер та виявлено додаткові пошкодження (металевий підсилювач бампера, одна із металевих елементів кузова під правою фарою тріснула). Огляд, зняття/установка бампера безкоштовно.
15-го листопада відвідав офіс врегулювання СК Уніка, переглянув рахунок на виплату 7300грн. Справа була вже в бухгалтерії, день-два до виплати. Але в рахунку не було вказано деталей та робіт по ремонту прихованих пошкоджень. Сказав експерту що авто оглядалося на СТО та він повернув справу на дооформлення.
8-го грудня попросили прислати допугоду до договору прямого врегулювання (була незначна помилка при оформленні договору).
9-го грудня відвіз особисто допугоду та глянув на рахунок на виплату. В рахунку було 12500грн. В списку робіт фігурували такі екзотичні пункти як регулювання світла фар на стенді та заправка кондиціонера.
10-го грудня прийшла смс що я можу отримати кошти в банку Аваль.
П.С. По датах можу помилятися, єдине 100% це дата ДТП та отримання коштів.
Ніяких додаткових справок та документів не надавав, лише техпаспорт, паспорт, код, договір.
Нижче фото пошкоджень авто: