Потрібно у ванній замастирити тумбочку-підставку для пральної машини. В моїй уяві - каркас металевий, обшитий мдф, можливо з фіксацією до стін, щобне скакала. Тримірна модель - трохи погратись, бо потрібно підігнати під обстановку в малому просторі.
harald67 03.01.2017 20:59 пишет: Пральна машинка важить кілограмів 80. З водою та білизною - ближче до 100. Та ще й вібрує. Який там каркас - постамент із цегли.
harald67 03.01.2017 20:59 пишет: Пральна машинка важить кілограмів 80. З водою та білизною - ближче до 100. Та ще й вібрує. Який там каркас - постамент із цегли.
чьорт
тоже не понял задачи, а зачем? на пол просто, в чем тут проблема?
проблема в тому, що ванна манюнька, а підлога з "фігурними виступами" від вмурованих труб, тому якщо просто на підлогу, то машинка буде стояти на 20 см від кожної стіни, якраз посередині ванної кімнати.
базилио 03.01.2017 21:13 пишет: проблема в тому, що ванна манюнька, а підлога з "фігурними виступами" від вмурованих труб, тому якщо просто на підлогу, то машинка буде стояти на 20 см від кожної стіни, якраз посередині ванної кімнати.
У мене на попередній квартирі подібне було. Ось постамент сантиметрів 20 заввишки і збудував. Десь там, вглибині цього постаменту проходить попід стіною каналізаційна труба замурована.
базилио 03.01.2017 21:23 пишет: так мабуть і зроблю. Хочу поставити з вертикальним завантаженням. Який "запас" на ширину-глибину на постамент робили?
Не зрозумів питання. У мене стояла також з вертикальним завантаженням. Машинка розміром 45х60. Постамент - 51х66. Сифон для зливу води вбудований в стіну за машинкою (ззаду) кран для наливу води збоку в 10 см від машинки.
базилио 03.01.2017 21:23 пишет: так мабуть і зроблю. Хочу поставити з вертикальним завантаженням. Який "запас" на ширину-глибину на постамент робили?
Не зрозумів питання. У мене стояла також з вертикальним завантаженням. Машинка розміром 45х60. Постамент - 51х66. Сифон для зливу води вбудований в стіну за машинкою (ззаду) кран для наливу води збоку в 10 см від машинки.
оце хотів дізнатись. Бортик робили по периметру? Вертикальна сильно вібрує в порівнянні з горизонтальною?
оце хотів дізнатись. Бортик робили по периметру? Вертикальна сильно вібрує в порівнянні з горизонтальною?
Бортика не робили. Моя не вібрує, але у мене Міле (вона сама по собі понад 100 кг важить). В принципі не бачу причин, через які вертикальна має більше вібрувати. Де неї був також вертикальний IGNIS\wirlpool 1995 року. Вібрував, на мій субєктивний погляд, менше, ніж ЛЖ з "прямим приводом", яка була у мене за кордоном в орендованих апартаментах.
базилио 03.01.2017 21:31 пишет: Вертикальна сильно вібрує в порівнянні з горизонтальною?
оно то вибрирует, но, думаю, даже маленький бортик не перепрыгнет у меня по скользком кафелю шо индезит, шо вот зануси вертикальные ездят, но они же не зайцы
сделать бортик из уголка на пол высоты ножки, и покрытие какое-то шероховатое
базилио 03.01.2017 21:31 пишет: Вертикальна сильно вібрує в порівнянні з горизонтальною?
оно то вибрирует, но, думаю, даже маленький бортик не перепрыгнет у меня по скользком кафелю шо индезит, шо вот зануси вертикальные ездят, но они же не зайцы
сделать бортик из уголка на пол высоты ножки, и покрытие какое-то шероховатое
Да не нужен тот бортик. У меня до покупки миле на этом же постменте ИГНИС древний вертикальный стоял. Никуда он за 6 лет не уехал. Да, покрытие - нескользкая плитка, плюс резиновые были обувки на ножки машины.