autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнші подорожі

Выезд ребёнка ( 17 лет ) за кордон

Свидетель | V.I.P *
8 января 2017 в 18:15
- летим в Италию : жена раньше , я с малым чуть позже ( у каждого свой паспорт с визой )

- малому 17 лет

ВОПРОС : не нужно никаких нотариальных разрешений на поездку для малого ( от родителей ) ?
ЧелUA | Супер писатель! ***
Re: Выезд ребёнка ( 17 лет ) за кордон
[Re: Свидетель] 8 января 2017 в 22:34
ну сколько копий уже сломали на эту тему! кролик бы умер в лихорадке
не нужно! но для успокоения души можешь позвонить на линию доверия - http://dpsu.gov.ua/
Свидетель | V.I.P *
[Re: ЧелUA] 8 января 2017 в 22:45
ЧелUA 08.01.2017 22:34 пишет:

ну сколько копий уже сломали на эту тему! кролик бы умер в лихорадке
не нужно! но для успокоения души можешь позвонить на линию доверия - http://dpsu.gov.ua/

- та это и я такой вумный , тока ж сёдня выходной и завтра вроди тоже ...

- я так понял что в 17 лет уже НЕ нужно ?

В ответ на:

Виїзд за кордон неповнолітніх дітей

Відповідно до ст. 2 «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» неповнолітні громадяни України виїжджають з України за наявності паспорта громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичного паспорта, службового паспорта, проїзного документа дитини, який видається дітям у віці до 18 років, або якщо вони вписані в закордонний паспорт одного з батьків, та у його супроводі.

Відповідно до п. 4 Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.95 № 57 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2010р. № 724) Виїзд з України громадян, які не досягли 16-річного віку, в супроводі одного з батьків або інших осіб, уповноважених одним з батьків за нотаріально посвідченою згодою, здійснюється:

Hunter | Супер писатель! **
[Re: Свидетель] 9 января 2017 в 10:10
уже в 16 не нужно
Autoua.netФорумІнші подорожі

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

0 користувачів і 11 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1722