Українська мова користувача форума - не працює. Природнє прохання: в Україні мати можливість відображення українського автомобільного форума на українській мові. Дякую.
Re: Українська мова користувача форума - не працює.
[Re: Golub] 16 января 2017 в 13:02
Казав вже кілька років тому. Проблема в cookies. Не знаю, за що відповідає "language" але він мені не подобається. Він завжди RU, хоч у мене в профілі російської взагалі нема. І він діє рік!, в той час як "forum_language" всього 15 діб (але насправді вмирає значно швидше).
Name: language Content: ru Domain: forum.autoua.net Path: / Send for: Any kind of connection Accessible to script: Yes Created: Monday, January 16, 2017 at 12:58:15 PM Expires: Tuesday, January 16, 2018 at 12:58:15 PM
Name: forum_language Content: ukrainian Domain: forum.autoua.net Path: / Send for: Any kind of connection Accessible to script: Yes Created: Monday, January 16, 2017 at 12:57:21 PM Expires: Tuesday, January 31, 2017 at 12:57:21 PM
Re: Українська мова користувача форума - не працює.
[Re: Hrust] 16 января 2017 в 13:41
Hrust 16.01.2017 11:59 пишет: Злітає після одного двох перезаходів. і хоч в настройках стоїть українська, все малюється російською. Старий, древній баг.
Так, тримається де-який час, потім злітає на російську. Вже багато років так. Фахівці по форумним движкам? В чому справа і як цю ганьбу вирішити можна?