San40S 19.01.2017 13:16 пишет: Садоводи... Може юзає хтось бензиновий обприскувач? Або працює у цій сфері Поділіться досвідом, що брати, що не брати. Які відмінності і т.д.
п.с. якщо хто продає таке - велкам в ЛС
п.с.2. що круче - STIHL чи Oleo-Mac?
с удивлением узнал что есть и такие. а участок-то большой? я к чему - участок порядка 5 соток обрабатывается обычным, тип такого тыц
Редагувати
Відповісти
Цитувати
O.V.L.
| Анонім
Re: Бензинові обприскувачі. Муки вибору...
[Re: Supervisor] 19 января 2017 в 22:04
С бензо не надо на дерево лезть, он с земли всё покрывает.
O.V.L. 19.01.2017 22:04 пишет: С бензо не надо на дерево лезть, он с земли всё покрывает.
но, учитывая, что опрыскивать рекомендуется рано утром/поздно вечером - соседи проклянут!
Редагувати
Відповісти
Цитувати
O.V.L.
| Анонім
Re: Бензинові обприскувачі. Муки вибору...
[Re: igg] 19 января 2017 в 22:41
А шо делать? И кому сейчас легко? А грохот тягаемой лестницы и громкий мат при падении с нее им приятнее будет? Тем более что для бензо опрыскать дерево дело нескольких секунд, потерпят.
а почему бензиновый, воняет, тарахтит, его там и надо доставать конечно 1-3 раза за год, но всеж, я на электро смотрел в свое время, но в итоге балон с ручной помпой был куплен, пока покрывает задачи.
И соседний участок тоже. При маленьких участках, могут и в бубен - соседи настучать.
Серной кислотой брызгать собрался?
Зачем серной? У соседа клубничка под забором, а у Вас яблоньки недалеко. Прошелся инсектоцидами и вуаля, сосед кушает клубничку с ядом. В бензинового распыление метров 10, а летит даже при мизерном ветре метров на 15-25.
O.V.L. 19.01.2017 22:04 пишет: С бензо не надо на дерево лезть, он с земли всё покрывает.
упс. это аргумент, не подумал про это мои еще в начале пути
Лазити по деревах, то одне. Друге - обприскування проводиться в хорошу погоду без вітру. Погода не завжди радує, тому ручним девайсом іноді тиждень, а то й два ловиш погоду. Третє - пройти всьо хузяйство ручним обприскувачем - в тренажерку можна не ходити і часу займає дофігіще + ловити погоду. Бензиновим, часу потрібно на порядки (в прямому смислі) менше!
Четверте:
Supervisor 19.01.2017 22:01 пишет: а участок-то большой? я к чему - участок порядка 5 соток обрабатывается обычным, тип такого тыц
YURAS 20.01.2017 08:52 пишет: а почему бензиновый, воняет, тарахтит, его там и надо доставать конечно 1-3 раза за год, но всеж, я на электро смотрел в свое время, но в итоге балон с ручной помпой был куплен, пока покрывает задачи.
Вище вже писав, що було б 2 яблуньки і 5 полуничок - теми б не було.
Бензо обприскувачем можна не тільки кропити дерева/кущі/траву, а ще й білити дерева (і не тільки), розкидати міндобрива, сіяти зерна (газон наприклад), ну і можна використовувати як повітродуйку (наприклад, здувати сніг з тротуарчиків ) і т.д. і т.п. Коротше, в великому "хозяйстві" - дуже корисна штука
В фінал були вийшли три моделі: 1. Oleo-mac MB 80 2. Stihl SR 420 3. Stihl SR 430 Oleo-mac, є інша техніка у використанні, серйозних нарікань немає. Думали, гадали, чухали рєпку, читали інтернети... та й купили Stihl SR 430 430 модель чуть дорожче 420, але трішки потужніша і більш новіша модель з оновленим двигуном, а так як зробили на неї невеличку знижку, то її і взяли. Якщо кому цікаво, в сезон вже опробуємо на практиці і поділимось враженнями
В прошлом году купил себе бензиновый Solo и понял наконец весь кайф садоводства :-) Рекомендую ещё на эту марку посмотреть. Выбирал между ним и штилем, но прислушался к советам бывалых. Не жалею
DJADJA 21.01.2017 10:58 пишет: В прошлом году купил себе бензиновый Solo и понял наконец весь кайф садоводства :-) Рекомендую ещё на эту марку посмотреть. Выбирал между ним и штилем, но прислушался к советам бывалых. Не жалею
З-під кришки заливної і хомутів всіляких ніде нічого не тече? Заводиться завжди з першого разу?