Provik 19.01.2017 21:44 пишет: Всем привет. На что нужно обращать особое внимание при предварительном осмотре при покупке Проблемные места по модели интересуют
Двигун який?
Відкатав на такій 1,4 з 2012 по 2015 рік 80 ткм. Нічого критичного, вірніше регламентні то + 1 чи дві лампи
не знаю чи зовсім безпроблемний, але в мене проблем не було за пробіг з 91 до 180 тис. Зараз катає мій друг - проблем нема... до речі, інтервал заміни ремнів-роліків був 90 тис
Загалом сама машина безпроблемна, якщо вчасно робити регламентні заміни.
З недоліків було - міняв вентилято річки при купівлі, бо гудів... вірогідна причина - попередній власник не міняв фільтра салону і ще в них хвороба - на якомусь пробізі починає втікати тосол - причина в недоліку якоїсь там пластмасової фігні на блоці двіжка (чи десь там). На сервісах знають про це, при заміні ставлять дороблену деталь і роблеми немає вже.
Вентилятор печка это проблема ... и что бы его поменять, нужно помучиться. есть ещё проблема у всего VAG - провода в гофре дверей (ломаются и что то перестаёт работать)
есть ещё по мелочам, но .... машина простая и особо нечего бояться...
Загалом сама машина безпроблемна, якщо вчасно робити регламентні заміни.
Подтверждаю. Катаюсь на combi 12-го года. Скоро ТО 90 тыс. делать буду. Кроме 2-х лампочек и пары стоек стабилизаторов только регламентные работы. 3 разаза "тьху" через левое плечо.