autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Помогите с выбором минивена. (3/3)

Dmitrik | Супер писатель! **
Re: Помогите с выбором минивена.
[Re: Falwar] 6 февраля 2017 в 10:27
З а такі гроші я раджу дивитись на Хонда Стрім, Грандіс та Рено Гранд Сценік. Останній треба дивитись починаючи з 07 року. Можна ще Зафіру глянути. Але не знаю, чи по ціні влізе.
ssheva | энтузиаст ***
[Re: dimaden] 6 февраля 2017 в 23:40
dimaden 04.02.2017 18:07 пишет:

Т4 может быть и 7-ми местный, но толку от этого, когда он около 4.5м в длину....
И Вито точно такой же...
Семейный минивен должен быть длинным.
Тогда семья скажет спасибо.
Я себе из этих соображений взял ПТС 3.8

А давайте, не будем голослівними і подивимось правді в очі в ТХ. Трансспорт - 4,75м, Віто 638 - 4,66м, 639 - 4,75м, Т4 - 4,71м. При бажанні два останніх можна взяти в довгій базі 4,99-5,23 і 5,71м відповідно. При цьому, Мерс і Фолькс вищі.

shnayder 04.02.2017 00:12 пишет:

Звідки така інфрмація про Хонди? Експлуатували і ремонтували? Я після Шаттла не хочу брати Віто саме через дороге обслуговування

Наведіть приклади порівняння конкретних цін на з/ч Віто і Шатла аналогічних років - торм. колодки/диски, фільтра, шрус, форсунка, свічка накалу, зчеплення, фара, лобове скло, бампер...

Бо, давайте дивитись на речі реально - радити древні і рідкісні Понтіаки, Хонди, Кіа людині, яка після Ланоса шукає буса при обмеженому бюджеті - це . Я сам пройшов через це. Дуже хотів Додж Рем, на Хюндай дивився - добре, шо відговорили.
Мав Віто і в полі зору було (і є) досить багато аналогічних машин, можу порівняти. Для прикладу : ручку здвижки на Експерт (не Понтіак і не Хонду!) знайомий купляв за 300 грн (найдешевша), я на Віто за ... 60 ! От так то.
jmenvitryk | приверженец **
[Re: jmenvitryk] 7 февраля 2017 в 09:18
Читаю и понимаю, что лучше уж будет смотреть в сторону бусов. Приглянулся Фиат скудо(Пежо експерт) 2007 - 2009 годов. Но бюджет от 8500 и выше.
shnayder | member ***
[Re: ssheva] 7 февраля 2017 в 13:33
ssheva 06.02.2017 23:40 пишет:

Бо, давайте дивитись на речі реально - радити древні і рідкісні Понтіаки, Хонди, Кіа людині, яка після Ланоса шукає буса при обмеженому бюджеті - це . Я сам пройшов через це. Дуже хотів Додж Рем, на Хюндай дивився - добре, шо відговорили.
Мав Віто і в полі зору було (і є) досить багато аналогічних машин, можу порівняти. Для прикладу : ручку здвижки на Експерт (не Понтіак і не Хонду!) знайомий купляв за 300 грн (найдешевша), я на Віто за ... 60 ! От так то.

Все ясно, що Ви навіть пииблизно не маєте уявлення про цвни на запчастини гна вище наведені авто, якщо порівнюєте їх з Експертом, який є дорожчим в обслуговуванні.

П. С. Ручка на дверці є лакмусовою запчастиною? Я уявлення не маю, скільки вона в мене коштує, бо технологічно не може відломатися в принципі
Diezell | энтузиаст *
[Re: jmenvitryk] 7 февраля 2017 в 15:50
каддік максі, комфорт + дві коляски в багажник стають не складаючи
Димок | йа редиско **
[Re: jmenvitryk] 11 февраля 2017 в 18:50
гляньте в сторону партнеров\берлинго\канго\кадди\добло

вместительность весьма ок, по стоимости ремонтов - не раздевает.

ну или сценик\меган универсал. они к пассажирам более лицом расположены, но по вместительности не минивены

ЗЫ Лично мне оч нравятся траффики в короткой базе, Т4 старые, Т5 не айс в обслуживании
Змінено Димок (18:52 11/02/2017)
ssheva | энтузиаст ***
[Re: jmenvitryk] 11 февраля 2017 в 21:26
jmenvitryk 07.02.2017 09:18 пишет:

Приглянулся Фиат скудо(Пежо експерт) 2007 - 2009 годов. Но бюджет от 8500 и выше.

Приємна машинка. А з врахуванням того, що ти дивився на 2004 рік за 8 - то непоганий варіант. Думаю, і до 8000 знайти можна.
гаряче
До речі, він же - Citroen Jumpy.

Ну і Трафік/Віваро/Прімастар ніхто не відміняв, хоча там дизайн, м'яко кажучи - на любителя хранцузьких збочень і, знову ж таки, він більш "автобусний". Зате, всередині він більший за однокласників при тій же базі.
egorka | продавець прохолоди **
[Re: Димок] 11 февраля 2017 в 21:33
Димок 11.02.2017 18:50 пишет:

гляньте в сторону партнеров\берлинго\канго\кадди\добло

вместительность весьма ок, по стоимости ремонтов - не раздевает.

ну или сценик\меган универсал. они к пассажирам более лицом расположены, но по вместительности не минивены

ЗЫ Лично мне оч нравятся траффики в короткой базе, Т4 старые, Т5 не айс в обслуживании

. Димка. Мой Т-5 не дороже Твоего пирожка в обслуге. А по теме. Надо брать то что посвежее и то что сможеш тянуть в ремонте. Или увеличить бюджет.
Yuriy T4 | Достоевский ***
[Re: Diezell] 12 февраля 2017 в 07:12
Diezell 07.02.2017 15:50 пишет:

каддік максі, комфорт + дві коляски в багажник стають не складаючи

Пустой, жесткий, не едущий, дорогой в обслуге и покупке - пан знает толк в извращениях
ТруЪ | приверженец **
[Re: Yuriy T4] 12 февраля 2017 в 18:43
Yuriy T4 12.02.2017 07:12 пишет:

Пустой, жесткий, не едущий, дорогой в обслуге и покупке - пан знает толк в извращениях

Та ладно. Каддик очень хороший вариант. Единственное но: сзади нет угла регулировки спинки,а стандартно она очень вертикальна. Пока дети ездят в креслах своих это не принципиально,но дальше жирнейший минус. Все остальное либо ищется нормальная комплектация либо доставляется,что очень не сложно. И что очень важно сзади кади полноценно трехместный. К примеру стают три детских кресла в ряд.
ssheva | энтузиаст ***
[Re: ТруЪ] 12 февраля 2017 в 18:50
ТруЪ 12.02.2017 18:43 пишет:

либо доставляется,что очень не сложно.

...І очєнь не бюджетно (не Субару, звичайно, але ціноутворення VW також не дуже радує)
ТруЪ | приверженец **
[Re: ssheva] 12 февраля 2017 в 18:53
ssheva 12.02.2017 18:50 пишет:

ТруЪ 12.02.2017 18:43 пишет:

либо доставляется,что очень не сложно.

...І очєнь не бюджетно (не Субару, звичайно, але ціноутворення VW також не дуже радує)

Тут согласен. Но данный факт компенсируется потрясающей ликвидностью.
ssheva | энтузиаст ***
[Re: ТруЪ] 12 февраля 2017 в 20:37
ТруЪ 12.02.2017 18:53 пишет:

Но данный факт компенсируется потрясающей ликвидностью.

Ну це да.
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Помогите с выбором минивена. (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 95 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4884