З а такі гроші я раджу дивитись на Хонда Стрім, Грандіс та Рено Гранд Сценік. Останній треба дивитись починаючи з 07 року. Можна ще Зафіру глянути. Але не знаю, чи по ціні влізе.
dimaden 04.02.2017 18:07 пишет: Т4 может быть и 7-ми местный, но толку от этого, когда он около 4.5м в длину.... И Вито точно такой же... Семейный минивен должен быть длинным. Тогда семья скажет спасибо. Я себе из этих соображений взял ПТС 3.8
А давайте, не будем голослівними і подивимось правді в очі в ТХ. Трансспорт - 4,75м, Віто 638 - 4,66м, 639 - 4,75м, Т4 - 4,71м. При бажанні два останніх можна взяти в довгій базі 4,99-5,23 і 5,71м відповідно. При цьому, Мерс і Фолькс вищі.
shnayder 04.02.2017 00:12 пишет: Звідки така інфрмація про Хонди? Експлуатували і ремонтували? Я після Шаттла не хочу брати Віто саме через дороге обслуговування
Наведіть приклади порівняння конкретних цін на з/ч Віто і Шатла аналогічних років - торм. колодки/диски, фільтра, шрус, форсунка, свічка накалу, зчеплення, фара, лобове скло, бампер...
Бо, давайте дивитись на речі реально - радити древні і рідкісні Понтіаки, Хонди, Кіа людині, яка після Ланоса шукає буса при обмеженому бюджеті - це . Я сам пройшов через це. Дуже хотів Додж Рем, на Хюндай дивився - добре, шо відговорили. Мав Віто і в полі зору було (і є) досить багато аналогічних машин, можу порівняти. Для прикладу : ручку здвижки на Експерт (не Понтіак і не Хонду!) знайомий купляв за 300 грн (найдешевша), я на Віто за ... 60 ! От так то.
Бо, давайте дивитись на речі реально - радити древні і рідкісні Понтіаки, Хонди, Кіа людині, яка після Ланоса шукає буса при обмеженому бюджеті - це . Я сам пройшов через це. Дуже хотів Додж Рем, на Хюндай дивився - добре, шо відговорили. Мав Віто і в полі зору було (і є) досить багато аналогічних машин, можу порівняти. Для прикладу : ручку здвижки на Експерт (не Понтіак і не Хонду!) знайомий купляв за 300 грн (найдешевша), я на Віто за ... 60 ! От так то.
Все ясно, що Ви навіть пииблизно не маєте уявлення про цвни на запчастини гна вище наведені авто, якщо порівнюєте їх з Експертом, який є дорожчим в обслуговуванні.
П. С. Ручка на дверці є лакмусовою запчастиною? Я уявлення не маю, скільки вона в мене коштує, бо технологічно не може відломатися в принципі
jmenvitryk 07.02.2017 09:18 пишет: Приглянулся Фиат скудо(Пежо експерт) 2007 - 2009 годов. Но бюджет от 8500 и выше.
Приємна машинка. А з врахуванням того, що ти дивився на 2004 рік за 8 - то непоганий варіант. Думаю, і до 8000 знайти можна. гаряче До речі, він же - Citroen Jumpy.
Ну і Трафік/Віваро/Прімастар ніхто не відміняв, хоча там дизайн, м'яко кажучи - на любителя хранцузьких збочень і, знову ж таки, він більш "автобусний". Зате, всередині він більший за однокласників при тій же базі.
Yuriy T4 12.02.2017 07:12 пишет: Пустой, жесткий, не едущий, дорогой в обслуге и покупке - пан знает толк в извращениях
Та ладно. Каддик очень хороший вариант. Единственное но: сзади нет угла регулировки спинки,а стандартно она очень вертикальна. Пока дети ездят в креслах своих это не принципиально,но дальше жирнейший минус. Все остальное либо ищется нормальная комплектация либо доставляется,что очень не сложно. И что очень важно сзади кади полноценно трехместный. К примеру стают три детских кресла в ряд.