тигуан уже других денег стоит как бы - ему и положено - не хватало шоб еще и там не было. ЗЫ хотя курить вредно.
Ну да, стоит в подстаканнике, с крышкой Я ей пользуюсь для мелочевки
как раз об этом и речь..везде стаканы - делают нормальные пепелки только в машинах уже "подороже", и то не везде. Стаканы эти везде есть у всех, а последняя именно пепельница, а не стакан на С классе я видел на королле 06 года, все. больше не встречал...я об этом.
Вітаю ТС-а, однозначно найкращий варіант з тих, що обирали А яка гривнева ціна фінішна вийшла, якщо не секрет? По можливості буде цікаво почути згодом відгук як авто себе веде в їзді, який розхід реальний з цим двигуном виходить.
А щодо попільнички в бюджетних авто - так в Пежо 301 вона в базі є
Myroslav 15.02.2017 10:44 пишет: Вітаю ТС-а, однозначно найкращий варіант з тих, що обирали А яка гривнева ціна фінішна вийшла, якщо не секрет? По можливості буде цікаво почути згодом відгук як авто себе веде в їзді, який розхід реальний з цим двигуном виходить.
А щодо попільнички в бюджетних авто - так в Пежо 301 вона в базі є
Та який там секрет - 387 900 грн з ПДВ (з бризговиками і захистом). Колеса окремо: 6 320 грн з ПДВ, шиномонтаж: 475 грн з ПДВ. Ще осталось докупити резинові коврики (в базі йдуть ворсові тільки для передніх сидінь), протипожежний балон/знак/аптечку. Ну і страховку ГО, Каско зробимо на перший рік. Ше шо? А, ну да, реєстрація! Отут засада! Виявляється, для юр. особ потрібно ставити на облік в військоматі - так що поки що не катаємось .
Да, забув розказати за маленький "нюансик": не ведіться на установку допів на нову машину і внесення їхньої вартості в продажну ціну! Оскільки потім при першій реєстрації платиться 4% (в нашому випадку) від вартості авто - лишні гроші. З дилером можна домовитись про продаж авто в потрібній комплектації, а всі допи оплатити по окремому рахунку (як ми і зробили).
А навіщо взагалі допи ставити у дилера (якщо вони не йдуть подарунком)? Я за невеликі гроші доставив камеру заднього виду, ДХО, туманки. Бонусом безкоштовно активували мені хіл асіст, контроль тиску в шинах, автоматичне замикання дверей. На гарантію все одно не впливає.
Тут хтось відгуків просив ... Трошки покатався по місту недавно. Ну що сказати: зовні машинка таки виглядає трохи більшою, ніж всередині (чомусь на згадку прийшов Куга, який викликав в свій час такі ж відчуття). Як на мене, відчуваєш себе трохи скованим як за баранкою, так і ззаду. Хоча ... - привикається досить швидко. Акційної комплектухи для потреб "конторської машинки" - з головою. Музон звучить достойно Але що дійсно сподобалось - їздові якості. Може того, що нова? Але підвіска така собі в міру пружна, без зайвої "болтанки". Рульове управління вкупі з досить динамічним для такої легкої машинки двигуном провокує на активну їзду. Кліренс таки малуватий - наші "їздюки" вже зуміли заритись на якійсь "клумбі". Загальний висновок: не "ах", але "добре"!
Петрович 03.03.2017 11:26 пишет: Тут хтось відгуків просив ... Трошки покатався по місту недавно. Ну що сказати: зовні машинка таки виглядає трохи більшою, ніж всередині (чомусь на згадку прийшов Куга, який викликав в свій час такі ж відчуття). Як на мене, відчуваєш себе трохи скованим як за баранкою, так і ззаду. Хоча ... - привикається досить швидко. Акційної комплектухи для потреб "конторської машинки" - з головою. Музон звучить достойно Але що дійсно сподобалось - їздові якості. Може того, що нова? Але підвіска така собі в міру пружна, без зайвої "болтанки". Рульове управління вкупі з досить динамічним для такої легкої машинки двигуном провокує на активну їзду. Кліренс таки малуватий - наші "їздюки" вже зуміли заритись на якійсь "клумбі". Загальний висновок: не "ах", але "добре"!
Все прогнозовано Як і всі Вам писали - Фокус драйверскар, провокує їздити динамічно, їздові характеристики це його перевага, навіть з базовим двигуном. І як говорилось - салон "оточує" водія, такого його задумка. Який розхід виходить з цим двигуном?