Khimik 02.12.2017 15:33 пишет: Мої древні трьохсотбакові нормально відпрацьовують. Чи є сенс платити більше - хз
це які?
килимів немає. тварин немає. людей мінімум, сміття мімімум. 50 метрів. що взяти для сухого прибирання?
Взяв сьогодні iRobot Roomba 681. Ще не встиг опробувати. Кіт підозріло обнюхав і забив на Румбу. Завтра подивлюсь як буде реагувати
Це друга в лінійці модель по простоті і найновіша цьогорічна модель. Простіше тільки 616 модель і коштує вона 8 з чимось тис.грн. В двох магазах консультувався і обоє, для моїх потреб, радили 681.
Якщо тварин дома немає і не потрібен таймер, думаю можна і 616 брати.
Khimik 02.12.2017 15:33 пишет: Мої древні трьохсотбакові нормально відпрацьовують. Чи є сенс платити більше - хз
це які?
килимів немає. тварин немає. людей мінімум, сміття мімімум. 50 метрів. що взяти для сухого прибирання?
Взяв сьогодні iRobot Roomba 681. Ще не встиг опробувати.
Це друга в лінійці модель по простоті і найновіша цьогорічна модель. Простіше тільки 616 модель і коштує вона 8 з чимось тис.грн. В двох магазах консультувався і обоє, для моїх потреб, радили 681.
це які?
Взяв сьогодні iRobot Roomba 681. Ще не встиг опробувати. Кіт підозріло обнюхав і забив на Румбу. Завтра подивлюсь як буде реагувати
Коштує приблизно як і Сяомішний, але у цих історія та напрацювання. Надати перевагу іРоботу?
Коштує приблизно як і Сяомішний, але у цих історія та напрацювання. Надати перевагу іРоботу?
У декількох знайомих саме Румба. В одного, навіть дві і вже дуже давно. І на днях він сказав одну фразу - дома є три девайса, без яких не уявляю як жив раніше: пралка, посудомийка і Румба
Про робот-пилосос давно задумувався, а от після цієї фрази, як власник двох перших девайсів, задумався всерйоз над третім
Так як у знайомих Румба і всі задоволені, то вирішив саме її і брати.
п.с. Сяомі, сам бренд непоганий і в сім'ї є кілька різних гаджетів... але до фірмИ, Сяомі поки не дотягує. Середнячок за невеликі гроші, але весь сок в якихось дрібницях, які з часом замахують
У декількох знайомих саме Румба. В одного, навіть дві і вже дуже давно. І на днях він сказав одну фразу - дома є три девайса, без яких не уявляю як жив раніше: пралка, посудомийка і Румба
Про робот-пилосос давно задумувався, а от після цієї фрази, як власник двох перших девайсів, задумався всерйоз над третім
Так як у знайомих Румба і всі задоволені, то вирішив саме її і брати.
п.с. Сяомі, сам бренд непоганий і в сім'ї є кілька різних гаджетів... але до фірмИ, Сяомі поки не дотягує. Середнячок за невеликі гроші, але весь сок в якихось дрібницях, які з часом замахують
San40S 03.12.2017 13:47 пишет: Власники Румби, підкажіть но, зелена лампочка на базі-зарядці, має постійно горіти чи ні?
В мануалі написано, що постійно. По факту, горить кілька секунд, тільки коли робот запаркувався, хоча робот заряжається і ніби все ок
В магазині не звернув уваги, але здається в них на тестовому зразку горіла завжди, хоча там якась стара модель.
Дзвонив магаз, сказали що так треба. Типу це нова модель і в ній вже зробили так щоб лампочка тухла "в режимі очікування", щоб вночі не маячила. Так то пилосок заряджаєть, пилососить, ніби все ок.
Може хто купить таку модель, відпишіться як у Вас з індикатором на базі
Конечно есть. Корейцы делают достаточно приличные iClebo, так же есть выбор ещё более дешёвых китайцев, но что там с качеством трудно сказать. Вообще перед выбором такого агрегата было бы неплохо почитать профильные форумы. Хотя-бы даже на Хоботе. Там много тонкостей от которых может зависеть правильный выбор