autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Как Вам новость про львовянина...

annex | Супер писатель! ****
24 сентября 2002 в 22:46
Я конечно его не оправдываю, но когда у меня машину вскрыли и магнитолу + все из бардачка +радар+ стекло мэкнули, то я был готов всех покалечить. Потом не мог на своей машине ездить нормально - как мне показалось, может это и глупо звучит, но такое впечатление, что над любимой надругались..... Жаль, если парня посадятю.
\
НОВОСЬ есть на главной autoua.net
NetGuy | Супер писатель! ****
Якщо вони дійсно в нього стріляли (+)
[Re: annex] 24 сентября 2002 в 22:51
і ніхто з них не помре, то для господаря, думаю, все обійдеться.
Хоча дуже неприємно...
Re: Якщо вони дійсно в нього стріляли (+)
[Re: NetGuy] 24 сентября 2002 в 23:02
Ага, ЩАС! С нашими ментами ничего так просто не обходится. Я когда заяву про вскрітие машины своей писал в отделении - очень хорошо прочувствовал.
Если кого это интересует - могу описать.
NetGuy | Супер писатель! ****
Це трохи різні речі (+)
[Re: annex] 24 сентября 2002 в 23:09
Твоя заява перетворилась би на черговий глухар, тому і таке відношення.
Чи ти дійсно надіявся, що знайдуть тих, хто пробував в твою машинку пролізти?
В таких випадках кращий результат, імхо, дасть дружня бесіда з дільничим.
А вот в тому випадку зі стріляниною зовсім інша ситуація.
Хоча в нас все можливе...
oleksa | Достоевский **
Re: Как Вам новость про львовянина...
[Re: annex] 24 сентября 2002 в 23:15
А я бы - оправдал. Все было честно - предупредительный выстрел, а уж только потом - на поражение. А то дойдут до того, что еще покрикивать будут - "давай ключи, мы открыть не можем".
Но вот слова "сквозные ранения грудной клетки" звучит страшно. Для дробовика это должны быть дробинки, которые никак не могут помешать бежать imho. Или у него дробь на слонов была ?

А когда у папы моего стащили магнитолу, чувство у меня было похожее, хотя любить я тогда мог только платонически
[Re: oleksa] 24 сентября 2002 в 23:17
Дело не в том, что стащили, магнитола все равно была старая - Пионер, а в том, что недели 2 ездил с таким ощущением гадливости в машине, как будто там что-то протухло.
oleksa | Достоевский **
Re: "Главное - чувства" Так и я про то же (-)
[Re: annex] 24 сентября 2002 в 23:22
"Главное - чувства" Так и я про то же
Alex_E | приверженец ****
Точно, поддерживаю 100% (-)
[Re: NetGuy] 25 сентября 2002 в 00:40
Эта магнитолка ляжет мало того, что глюхарем так еще и план сорвет.
Или потом когонить поймают одного пацана и оптом все магнитолки и спишут.
TANK | любитель Ауди ***
Ай-да молодец мужик! И действовал в рамках закона! Уважаю (+)
[Re: annex] 25 сентября 2002 в 02:24
Его оправдывать и не надо. Есть такая фича - необходимая самооборона. Уже лет 10 действует новая редакция, и в новый кодекс она перекочевала почти без изменений.

Если на тебя нападаеть один невооруженный - просто бей в морду, а если 2 и более или с оружием - хоть из гранатомета расстреляй!

И ружжо у него зарегистрированное - вообче без проблем!

Молодца мужик, не побоялся в козленыша выстрелить!!!!
KRITIK | опытный писатель *
[Re: oleksa] 25 сентября 2002 в 03:20
Насчет дроби на слона---жакан скорее всего был,пуля такая-пусть скажут спасибо что в бошку не попал.
Tiger_Val | ÑóïåðÑòàð **
Re: Ай-да молодец мужик! И действовал в рамках закона! Уважаю (+)
[Re: TANK] 25 сентября 2002 в 16:19
Дык мужик ПРАВ - САМООБОРОНА и ЗАЩИТА ОТ ПРЕСТУПНЫХ ПОСЯГАТЕЛЬСТВ НА СВОЮ ЖИЗНЬ, ЖИЛИЩЕ И ИМУЩЕСТВО - Статья 36 Часть 5 УК !!!

Тока в 22 года переростки получили сквозные ранения грудной клетки т.е. картечь прошла навылет, а такие РАНЕНИЯ уже останутся НАВСЕГДА - вот что ПЛОХО.
НО - переростки вели ОГОНЬ НА ПОРАЖЕНИЕ, а это уже не Counter Strike это СТАТЬЯ !!!

=============================
P.s.

Стаття 36. Необхідна оборона

1. Необхідною обороною визнаються дії, вчинені з метою захисту охоронюваних законом прав та інтересів особи, яка захищається, або іншої особи, а також суспільних інтересів та інтересів держави від суспільно небезпечного посягання шляхом заподіяння тому, хто посягає, шкоди, необхідної і достатньої в даній обстановці для негайного відвернення чи припинення посягання, якщо при цьому не було допущено перевищення меж необхідної оборони.

2. Кожна особа має право на необхідну оборону незалежно від можливості уникнути суспільно небезпечного посягання або звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади.

3. Перевищенням меж необхідної оборони визнається умисне заподіяння тому, хто посягає, тяжкої шкоди, яка явно не відповідає небезпечності посягання або обстановці захисту. Перевищення меж необхідної оборони тягне кримінальну відповідальність лише у випадках, спеціально передбачених у статтях 118 та 124 цього Кодексу.

4. Особа не підлягає кримінальній відповідальності, якщо через сильне душевне хвилювання, викликане суспільно небезпечним посяганням, вона не могла оцінити відповідність заподіяної нею шкоди небезпечності посягання чи обстановці захисту.

5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.

Стаття 187. Розбій

1. Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій), -

карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

2. Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, -

карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

3. Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, -

карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

4. Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, -

карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.
...

Стаття 257. Бандитизм

Організація озброєної банди з метою нападу на підприємства, установи, організації чи на окремих осіб, а також участь у такій банді або у вчинюваному нею нападі -

караються позбавленням волі на строк від п'яти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

PERESVET | Супер писатель! ***
Не стесняйся рассказывай! (+)
[Re: annex] 25 сентября 2002 в 17:05
Очень полезно знать "особенности" таких мероприятий!
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 98 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2779