![](/images/graemlins/icon16.gif)
Ситуація не нова, головняк з СТ "ДОМІНАНТА.
![](/images/graemlins/icon_ostyn.gif)
ДТП я потерпіла сторона...
![](/images/graemlins/065.gif)
Судове рішення на мою користь, всі заяви, копії, документи, реєстрації зроблені в строки згідно чиного законодавства. З дня подачі повного пакету документів до страхової опонента (СТ "ДОМІНАНТА"), спокійно вичекав 90 днів (цей термін закінчувався 28.01.2017), на передодні закінчення цього терміну телефонував у СТ "Домінанта", щоб дізнатись що і як. З їхньої сторони вічливо все ок, позакінченю 90 днів +/- 3-5 днів буде здійснена виплата...
03.02.2017 їду до них у офіс, керівник відсутній, пишу заяву про надання вичерпної інформації на предмет наявності всіх документів для виплати та відповіді чому виплата не здійснена і причини прострочки? + Заяву на виплату пені за прострочку. Дали контакт керівника по врегулюваню виплат...
![](/images/graemlins/018.gif)
Спілкуємось через день, відмазки стандарт з 10-го, з 20-го, зуб даю, гроші ще не зетвердили, суму розділемо на 2-ва платежі і тд...
![](/images/graemlins/crossbones.gif)
На сьогодні маю слідуюче, виплати 0, просрочка 1,5 місяці, він на морозі трубку не бере, гаряча лінія не переключає на нього і взагалі імпотентна внятної відповіді дати не має ПРАВА, бо вони не головні а просто автовідповідачі (з слів
![](/images/graemlins/ugu.gif)
![](/images/graemlins/70402-thinking.gif)
![](/images/graemlins/bayan.gif)
Видвигаюсь до них у офіс, але знаю що безрезультатно, приймає тільки Андрій Вікторович (керівник по врегулюваню питань виплат) а він у відряжені, на зборах, слабий шлунок все вже чув...!!!
![](/images/graemlins/grin.gif)
Бачу свої дії:
1-Скарга в Держфин
2-Скарга до МТСБУ
3-....???
Виручайте Авто.уа!!!
![](/images/graemlins/006.gif)
Що далі, які діяти, алгоритм??? Буду вдячний за поради, копії заяв, моральну підтримку і флуд.
![](/images/graemlins/icon_idea.gif)
Всім рівних і без аварійний доріг!!!
![](/images/graemlins/006.gif)