Re: Новый VW GOLF(125 или 150)?,а также Skoda Superb 1.8?
[Re: Wave] 20 марта 2017 в 23:18
Wave 20.03.2017 21:01 пишет: Воно звичайно круто, коли можна дозволити собі купити окремо Хайлендер для ситуацій, коли треба вмістимість, і Гольф для міста, але топікстартер наче вибирає одне авто, тому я вирішив, що йому буде корисно задуматися і над такою чисто гіпотетичною потребою
Так от в тому й прикол, що я зараз Хай юзаю в двох випадках: 1. Потрібно більше 5 місць і 2. Потрібен повний привід з високим кліренсом і колесами Для всіх інших потреб я юзаю гольф і неймовірно задоволений І саме тому й відмовляю автора від абсолютно непотрібної йому баржі
[Re: codex] 20 марта 2017 в 23:20
codex 20.03.2017 22:08 пишет: https://www.drive2.ru/l/8777228/ Два сноуборда с неснятыми креплениями влазят. Либо четыре пары лыж. Ну и можно ж какие-нибудь quick-release крепления поставить: https://www.youtube.com/watch?v=nOPrhA3BYpU Тогда стопка влезет. Хотя, если четыре человека едет, то багажник на крыше все-равно не помешает
Два борда туда не влезут, даже на фото это хорошо видно. И уж тем более никто не возит в чехле одни борды. Обычно туда складывается весь экип, от курточки и защиты до шлема и ботинок, в итоге толщина чехла в 30 см и более это рядовой случай. Обычно ездят 3 человека и соответственно 3 борда. У заднего пассажира полтора места. С седаном у нас получалось максимум 2 борда, тупо не входят по высоте, приходится вынимать вещи из чехлов и играть в тетрис. Поэтому, если едем на седане - всегда берем бокс, если едем на хетче, бокс опционален. Но это все лирика, главное, что я хотел сказать: если человеку мало места в Гольфе, Пассат (как и любой другой седан D класса) его не спасет.
[Re: Ganni] 21 марта 2017 в 11:03
Ganni 20.03.2017 23:20 пишет: У Леона салон убогіший (сорі, я не з тим щоб образити) і опційний лист обрізаний
салон - фломастери, але в порівнянні з ауді таки бідніший. В порівнянні зі шкодою - цікавійший, імхо. З приводу опцій - згоден, ба більше, шукав нещодавно і не знайшов конфігуратор (влітку 2016 був), у нас, схоже, продають виключно фіксовані дилером комплектації (але відносно практичні, ці комплектації)
З приводу обмежень С класу - були проблеми, тільки коли з ікеї вантажив коробку 180+ см довжиною.в решті випадків - в мій універсал лізло все і ще й місце лишалось.
p.s. зараз серце починає "горіти" 150 крузером, але розум холодний, бгг.
[Re: Paulskit] 21 марта 2017 в 11:27
Paulskit 20.03.2017 23:20 пишет:
Но это все лирика, главное, что я хотел сказать: если человеку мало места в Гольфе, Пассат (как и любой другой седан D класса) его не спасет.
Так найсмішніше, що аргументація за велике авто базується на суто гіпотетичних твердженнях всупереч чітко вказаним поясненням автора Пофіг що в автора більше двох людей (+трохи багажу) в салоні рідко хто їздить - "нуашо, але ж можуть же виникнути колись якось раптом ситуації, що от хетча автору може виявитись мало"
[Re: Ganni] 23 марта 2017 в 02:10
Ganni 21.03.2017 11:27 пишет:
Но это все лирика, главное, что я хотел сказать: если человеку мало места в Гольфе, Пассат (как и любой другой седан D класса) его не спасет.
Так найсмішніше, що аргументація за велике авто базується на суто гіпотетичних твердженнях всупереч чітко вказаним поясненням автора Пофіг що в автора більше двох людей (+трохи багажу) в салоні рідко хто їздить - "нуашо, але ж можуть же виникнути колись якось раптом ситуації, що от хетча автору може виявитись мало"
Человек покупает то, что ему нравится и что позволяют финансы. Я вот посидел в новой БМВ Альпине Б7 и до сих пор под впечатлением. Были бы такие деньги на машину, то взял, но слишком капец по цене. Но машина классная во всем. И да, возить себя любимого в такой большой машине. Это кайф.
[Re: RD30] 23 марта 2017 в 11:01
RD30 23.03.2017 02:10 пишет:
Человек покупает то, что ему нравится и что позволяют финансы. Я вот посидел в новой БМВ Альпине Б7 и до сих пор под впечатлением. Были бы такие деньги на машину, то взял, но слишком капец по цене. Но машина классная во всем. И да, возить себя любимого в такой большой машине. Это кайф.
[Re: Juke Joint] 23 марта 2017 в 15:02
Juke Joint 23.03.2017 11:01 пишет:
RD30 23.03.2017 02:10 пишет:
В ответ на: ...