Птичник 14.03.2017 20:00 пишет: Не пойму куда лучше, смотрю фото Закарпатья, разницы особой с Яремчей не вижу. Яремча это тоже не горнолыжный курорт как бы, горы не высокие там.
Під твої запити ідеально підходить Верховина. саме так я відпочиваю вже сім років. правда не по місяцю, Але і місяць там буде , що робити.
Там, де я відпочиваю, все заброньовано за півроку наперед. Але раджу зайти на Карпати.інфо і вибрати, що тобі подобається. Там інформація на 99% відповідає дійсності. Ще можу порадити навколишні села: Красник,Бистрець, Дземброрня. По природі - повний відпад, але до цивілізації далеко. Криворівня, Кривопілля, Ясенів, Ворохта, Татарів
kolya_kmf 12.03.2017 20:37 пишет: чтоб не плодить тему спрошу сдесь - а на майские в закарпатье куда податься? как вообще погода в мае в горах? а то ни разу не был.
в мае в Карпатах может спокойно пойти снег, особенно там где повыше, температупра может скакать от 0 до плюс 20
на Говерле в позапрошлом мае когда были, то снега было дофигища, и думаю, он там после нас с месяц еще таял, в 2010 году на Поп Иван забирались, там в июне тоже долинка в снегу сверху была