Тобто з тим, що сандеро буде кращим варіантом для виїзду на природу, в ліс, глухі Карпати або дачу ви не погоджуєтесь?
А Газель буде кращим автомобілем для перевезення меблів. Але ж ви не порадите мені купувати Газель через те, що мені раз на рік потрібно буде якусь меблину перевезти?
Оскільки ти вагаєшся між фієстою і сандеро, то ти не бачиш принципової різниці в цих машинах. Так от я пояснив, що ключова різниця в тому, що фієста буде кращою для користування в умовах, де переважають більш-менш якісні дороги, а сандеро - з точністю до навпаки. На рахунок меблів в першому пості не було сказано ні слова.
Розписали ви детально, але я ще розумію, коли на форумах 911 (накрайняк ГТІ чи інші хотхетчі) народ холіварить на тему гуми "дюйм туди-дюйм сюди", але про яку керованість можна говорити на цивільних неспортивних автомобілях?
Издеваетесь? Сандеро - жигули, двигло аж на 80 лошадей, по два клапана на горшок (жигуль еще в 80-х так мог) салон - убогий, внешний вид тоже. Фиеста - Форд, двигло с турбиной 1,0-125 л.с., КПП - робот с двумя сцеплениями. Салон конечно так себе, но снаружи - красавец. Деньги почти одинаковые. Что тут выбирать?
В наших реаліях, без варіантів - Сандеро. (Бажано дизель) Можна і Фієсту, але 98 бензин only, все інше для турби не підходить якщо казатимуть інше - брехня! Кажу як власник пари турбових авто
Bes 25.03.2017 06:18 пишет: Издеваетесь? Сандеро - жигули, двигло аж на 80 лошадей, по два клапана на горшок (жигуль еще в 80-х так мог) салон - убогий, внешний вид тоже. Фиеста - Форд, двигло с турбиной 1,0-125 л.с., КПП - робот с двумя сцеплениями. Салон конечно так себе, но снаружи - красавец. Деньги почти одинаковые.
Bes 25.03.2017 06:18 пишет: Издеваетесь? Сандеро - жигули, двигло аж на 80 лошадей, по два клапана на горшок (жигуль еще в 80-х так мог) салон - убогий, внешний вид тоже. Фиеста - Форд, двигло с турбиной 1,0-125 л.с., КПП - робот с двумя сцеплениями. Салон конечно так себе, но снаружи - красавец. Деньги почти одинаковые.
Дают всем, невзирая на оф. доходы. Влет: 3000 комиссия Каско 16500 (Уника 4,25%) Нотариус 1000. Все. за 4 тыс влета получаешь норм машинку, а не жигули под маркой рено.
Турбо ЧерепаХ 25.03.2017 07:37 пишет: В наших реаліях, без варіантів - Сандеро. (Бажано дизель) Можна і Фієсту, але 98 бензин only, все інше для турби не підходить якщо казатимуть інше - брехня! Кажу як власник пари турбових авто
Ваще-то турбина требовательна к качеству масла, а не топлива.
Донг Жуанг 23.03.2017 20:32 пишет: але у мене на Фієсті зараз 175/65 R14 і повірте мені, вона таки кермується. І по серпантинах болгарських гір їздив - море задоволення. І комфорт по поганих дорогах також присутній, відчуття табуретки немає.
А божились, что не реклама Форда.
Ну то мені брехати чи що, щоб ви мене в рекламі не запідозрили?
Турбо ЧерепаХ 25.03.2017 07:37 пишет: В наших реаліях, без варіантів - Сандеро. (Бажано дизель) Можна і Фієсту, але 98 бензин only, все інше для турби не підходить якщо казатимуть інше - брехня! Кажу як власник пари турбових авто
От інженери брехуни - написали в інструкції лити 95й і я всі 3 роки лив неправильний бензин. Як моя бідолажна турбіна ще жива...
Я запитую про той інший автомобіль. Про Фієсту можете нічого мені не розповідати. Кажіть про Сандеро у порівнянні з Фієстою. Сандеро у мене ще не було, можете про нього сміливо казати, що знаєте.
І не кажи. Брешуть, що треба проходити ТО раз на 20 тисяч, а не раз на 7.5 тисячі, брешуть, що ремінь 160 тисяч виходить, брешуть, що захист двигуна не треба ставити, бо то робить із вашого п'ятизірочного за євронкап автомобіля капсулу смерті, брешуть що можна лити 95 бензин замість 98-го... Більше за інженерів брешуть мабуть тільки політики і то я не певний.
От інженери брехуни - написали в інструкції лити 95й і я всі 3 роки лив неправильний бензин. Як моя бідолажна турбіна ще жива...
Думаю, що інженири просто роблять свою роботу, яку в свою чергу їм диктують маркетологи!
Думаю, що інженири просто роблять свою роботу, яку в свою чергу їм диктують маркетологи!
Ну інженери там взагалі у скрутному становищі: окрім періодичності ТО в 20 тис вони вимушені робити авто які б не ламалися протягом трьох років без обмеження по пробігу.