Traktop 31.07.2024 21:03 пишет: Китайска пилка працювала на дачі 7 років. Прийшов їй кінець. Стало питання вибору. Крім Штілей за 10к щось побюджетніше є нормальне?
В цьому році теж була така ситуація. Купив Al-Ko. Чому - та хз. Як то кажуть, обрав серцем. Ну і стару потім відремонтував. Китайці зазвичай всі однакові і запчастини є. А ще в мене дуже батато та гарно на дачі працює висоторіз. Без нього - ніяк. Але це для дерев, які великі.
Traktop 01.08.2024 11:29 пишет: Яка модель Аl-Ko і як враження? Що до ремонту- думаю вона свої гроші відробили. Ресурс також. Одне зараз відремонтують, друге вилізе...
Модель AL-KO EKS 2000/35. Обирав навмання. Єдиний критерій був розташування двигуна поперечно. Бо на попередній було розташування вздовж і весь час летіла конусна шестерня. Враження? Як пишуть, година роботи - пальот нормальний. Тобто ні про що. Пиляє. Я пиляв нею максимум годину-дві. Одне дерево навесні, і одне зараз.
Traktop 31.07.2024 21:03 пишет: Китайска пилка працювала на дачі 7 років. Прийшов їй кінець. Стало питання вибору. Крім Штілей за 10к щось побюджетніше є нормальне?
Років 5 назад купив Форесту на розпродажі. На сьогодні працює без проблем, використовувалась часто.