коли здаю назад під горку, або задом повертаю, то по машині іде вібрація. Регулюється зчепленням. Тобто я можу граючись зчепленням регулювати навантаження на двигун і відповідно вібрація більше, або менше. Полазив в інтернеті, кажуть копати подушки двигуна. Як варіант - захист двигуна міг погнутись і це також може викликати вібрації(хоча сумніваюсь, що зчепленням можна регулювати такі вібрації, але захист я таки погнув перед зимою, Миколаїв - Новий Буг, ага), записався на сто, послухавши мої страшні казки народ сказав, що може бути проблема у зчеплені Праву подушку я дивився, виглядає нормально, не розірвана наче. Решту там не дуже добре видно Які ще варіанти можуть бути? На сто будуть діагностику робити на наступному тижні, але мені треба хоча б в теорії знати, скільки грошей готувати
lopez 14.04.2017 17:40 пишет: Було таке. Заміна подушок вирішила.
всі разом міняли?
Угу. Лада 111 була, там 3 штуки їх. ЗІ: Якщо не впевнений, нехай хтось ззаду подивиться під час вібрації - труба глушника сіпається вперед-назад, коли подушки дохлі.
nickka 14.04.2017 17:48 пишет: А неравномерная выработка лепесточков корзины сцепления не может быть? Это только при трогании или и при движении тоже?
у більшості випадків при вібрації рухався задом. Вперед буває коли починаю рух з вивернутими колесами, тобто повертаю з місця. Але вібрація набагато менше ніж коли задом, максимальна - задом на горку. по прямій вперед - ніяких вібрацій немає
Defas 14.04.2017 17:55 пишет: Вперед буває коли починаю рух з вивернутими колесами, тобто повертаю з місця. Але вібрація набагато менше ніж коли задом, максимальна - задом на горку. по прямій вперед - ніяких вібрацій немає
И вперед не всегда проявляется, а иногда? А если больше газку дать при движении задним ходом, то вибрация пропадет, да? Так можно ездить очень долго, кроме дискомфорта оно ничего не доставляет. ИМХО, конечно.
Defas 14.04.2017 17:55 пишет: Вперед буває коли починаю рух з вивернутими колесами, тобто повертаю з місця. Але вібрація набагато менше ніж коли задом, максимальна - задом на горку. по прямій вперед - ніяких вібрацій немає
И вперед не всегда проявляется, а иногда? А если больше газку дать при движении задним ходом, то вибрация пропадет, да? Так можно ездить очень долго, кроме дискомфорта оно ничего не доставляет. ИМХО, конечно.
+1 за зчеплення. якщо вібрація пропадає при відпущеній педалі.
був на СТО, сказали, що все ок В мене там поличка задня вібрувала. Щось там з гумовою штукою, яка мала її підтримувати, вона якось перестала. Поличка почала видавати страшні звуки навіть при невеличкій вібрації поки шукали, підняли на підйомник та приговорили аміки задні. один потік за зиму перед новим роком міняв передні, тоді сказали, що задні ок були.